Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Profi új terepjáró 5 millióig?

Profi új terepjáró 5 millióig?

Figyelt kérdés

Második autóként szeretnénk egy profi telepjárót.

A keret elég komoly összeg, 5 millió forint (hitelre)

Arra gondoltunk, hogy egy Ford EcoSport ,Vw T cross, vagy ha Ti tudtok egyéb jó minőségű autókat amik nagyon jók extrém sárba,iszapba, mindenbe, de ugyanakkor autópályázni is élvezet velük.

2020. ápr. 24. 18:43
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
100%
Áruld már el kb mire gondolsz, amikor azt mondod terep. A Jimny azzal a motorral sokkal komolyabb terepjáró, mint az általad felsorolt autók együttvéve.
2020. ápr. 24. 20:06
 12/52 anonim ***** válasza:
100%
1.2-es jimnyt én még nem láttam. 1.3 és 1.5 vam belőle.
2020. ápr. 24. 20:09
 13/52 anonim ***** válasza:
100%
Ennyiért te proli terepjárót keresel nem profit
2020. ápr. 24. 20:12
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Lada 4x4 tudsz venni újat.
2020. ápr. 24. 20:16
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is inkább Lada vagy Dacia. Azok elég igénytelenek, nem is félti őket az ember annyira. Mentem 2016-os RAV4-el földúton, de ugyanolyan, mint a Corollám, csak 10 centivel magasabb az alja. Úgyhogy ezek az SUV-k csak a városban flexelni jók. Elismerem az előnyeit, hogy magas üléspozíció meg jó vezetni, de nekem egyáltalán nem tetszik, hogy szinte minden új kocsi ilyen batár. Úgyhogy választani kell, hogy a terepképességek fontosak, vagy az aszfalton nyújtott kényelem.
2020. ápr. 24. 21:20
 16/52 A kérdező kommentje:

És mondjuk 8 millióért már lenne valami ami terepen és országúton is jó?

Például valami Jeep Renegade ?! talán ?

Vagy valami Range Rover mondjuk 2016-os? ez milyen?

2020. ápr. 24. 21:46
 17/52 anonim ***** válasza:
100%

"Ja, pláne a maga kőkemény 1.2-es szívó petrol engine-jével megspékelve."

Tehát szerinted a terepjáró-képesség legfőbb mércéje a motor hengerűrtartalma? Szerintem sokkal fontosabb tényező pl. a hasmagasság, terepszögek, összkerékhajtás, differenciálzár, felező. Egyébként 1.5-ös a Jimny.

ui: Az indokolatlan idegen szó használattól nem leszel menő. petrol engine = benzinmotor

2020. ápr. 24. 21:55
 18/52 anonim ***** válasza:
100%
Talán még a Toyota Land Cruiser, legalábbis azt nagyon erdőben meg sziklákon reklámozzák. Mondjuk annak meg 13 millió az alapára. De ha az 5 milliósat is hitelre vennéd, akkor minden ilyen komolyabb kocsi rossz ötlet szerintem.
2020. ápr. 24. 22:06
 19/52 anonim ***** válasza:
100%

A Jeep Renegade ugyanez a kategória. Magasított személyautó 0 terepképességgel.

A Range Rover-t nem a te pénztárcádnak való.

2020. ápr. 24. 22:08
 20/52 anonim ***** válasza:
100%

Ha terepet akarsz járni, akkor nem akarhatod, hogy autópályán is élvezetes legyen. Ha pedig autópályán jó, nem lesz igazi terepjáró. Előbb próbálj ki néhányat, mert magad sem tudod, mit akarsz, én úgy látom. Hiába ajánlanak jókat.

A Ford EcoSport az olyan, hogy még a Ford kereskedők is szánalmasnak tartják. A VW T-Cross is inkább jól néz ki, meg városban jó, mint terepen. Sárban, iszapban eleve komoly terepgumi is kell, meg rendes összkerékhajtás, felező. Az nem itt kezdődik. Habár... 5 millióért van Lada Niva. Csak azzal meg autópályára ne akarj menni.

2020. ápr. 25. 00:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!