Jeep Cherokee vásárlás tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szóval egy 1997-es Jeep Cherokee 2.5td a kiszemelt. Küszöb és a hátsó sárvédő ívek cserések mert kicsit rozsdálnak. Elég szép állapotban van amúgy a beltere és külsőleg is csak pár rozsdafolt van. 1.4m forint az ára. Fater vadászni használná, nekem meg amolyan szabadidő autó lenne ugyanis külföldön dolgozom és amikor itthon lennék ez lenne a kikapcsolódás. Valakinek van tapasztalata ilyen vagy ehhez hasonló régebbi Jeep-ekkel? Nem vitrines nézegetésre vennénk, használva lenne. Vásárláskor miket érdemes figyelembe venni ennél a modellnél? Illetve mennyire reális ez az ár? Előre is köszi.2020. ápr. 15. 22:07
1/4 anonim válasza:
Biztos hogy nem ér annyit, sőt a felét sem.
Egy baromi öreg autó amit lakatolni kell és az ott derül majd ki hogy akár 3-400 ezret is rákölthetsz.
2/4 A kérdező kommentje:
[link] Amúgy erről lenne szó. Ha ki kell lakatolni, de amúgy műszakilag rendben van, engem az sem zavar, mert majd szépen apránként megcsináltatom, aztán utána van egy megbízható, jó szabadidőautóm... Az árat sokallom én is, de valószínüleg nem lesz nehéz lealkudni egy szebb összeget belőle.
2020. ápr. 16. 13:42
4/4 anonim válasza:
Legjobb tanács: Ennyit nehogy adj érte :D
Ilyen autókat 500 ezer forintért szoktak utánad dobni.
1,4 millió az bődületesen sok érte. Használtautón szerintem ez lenne az egyk legdrágább... Ha csak nem 12 ezer km van benne, és annyira patika, hogy egy karc nincs rajta.
Ha vadászni vennétek, full fölösleges megvenni a másfél milliósat. Arra jó lesz a fél milliós is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!