Melyiket lenne érdemes megvenni? Főleg szerelők vagy olyanok irjanak akik értenek a régi autókhoz Többi lent!
Figyelt kérdés
Imádom a régi autókat és nagyon szeretnék egyet!
Ezeket neztem:
BMW e21
BMW e30
BMW e32
Porsche 944
Porsche Boxster
21/F igaz fiatal vagyok de nem kell itthon semmire se költenem és igy lenne pénzem fent tartani a kocsit én ezeket néztem vagy ha van jobb megbízhatóbb arra is kiváncsi vagyok és nem a fikázásra lennék kiváncsi köszönöm!
2020. ápr. 7. 16:33
2/16 A kérdező kommentje:
Gondolod ezt ha ezt szeretnéd
2020. ápr. 7. 16:59
3/16 anonim válasza:
Egy autónak elsősorban az üzemben tartása kerülhet sokba.Először nézz utána ezeknek a költségeknek, majd a javítási költségeket is figyelembe kell venned.
A Porsche szervizelése vagyon, ha kifogsz egy autóbahn roncsot akkor csúnyán megszívhatod. A bmw-kről meg mondjon más véleményt, én nekem nem volt.
4/16 A kérdező kommentje:
Fater ért az autókhoz sztem a lakatolason kívül akármit meg tud oldani
2020. ápr. 7. 17:05
5/16 anonim válasza:
Ha a fater ért hozzá és ő fogja javítani, akkor miért nem őt kérdezed meg?
6/16 A kérdező kommentje:
Nem egyezik az ízlésűnk
2020. ápr. 7. 17:54
7/16 anonim válasza:
Vezettél màr éltedben huzamosabb ideig bármilyen autót? Vagy első kocsinak szeretnél valamit amivel feltekeredsz az első fára?
8/16 A kérdező kommentje:
Nem akarok felteredni mivel nem minden fiatal vezet úgy mint egy állat
2020. ápr. 7. 18:13
9/16 anonim válasza:
Senki se akar. Mégis sokan feltekerednen. Végén úgy is azt csinálsz, amit akarsz, de én nem javaslom, hogy ilyen autóval indítad rutin nélkül, ennyi idősen. Akármennyire is hajt a vágy. Később is ráérsz ekkorába ülni.
10/16 anonim válasza:
Ennyi savanyú embert te jó ég. Azt vedd amelyik a legközelebb áll a szívedhez. (Persze ha tényleg megteheted) Ez a feltekeredsz az első fára szöveg kezd már bagyon gáz lenni. Az meg, hogy ráér később ilyen autóba ülni, hogy a gechibe érne rá mikor a sëggfejek mindenhonnan kitiltják a veteránokat. (A diesellel kezdenek ezután jön minden belső égésű motorral szerelt jármű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!