A mostani járványhelyzetben mikorra lehet várni a jogosítvány oktatásának folytatását?
előkészíti, illetve megteszi a szükséges jogszabály-módosítási javaslatokat annak érdekében, hogy önhibáján kívül senki ne kerüljön hátrányos helyzetbe, senkit ne terheljen indokolatlan többletköltség és időráfordítás.
Indokloatlan időráfordítás?
Akkor ez azokra is vonatkozik akik nem állnak vizsga előtt még? Gondolom nem...
Én azon paráztam be, hogy mivan ha az oktatóm nem visz vezetni a járvány végéig, mondván, hogy egy házban élek a nyugdíjas szüleimmel (63 és 64 évesek)....
Akkor tuti oda minden ráfordított idő és pénz. És a 2 évből is kifutok...
Nézd, biztos vagyok benne, hogy senkivel nem akarnak feleslegesen kiszúrni, és valahol azt is meg lehet érteni, hogy a tanulóvezetők problémájának megoldása jelenleg hátul van a prioritási listán.
Véleményem szerint egyébként mindenki kap majd plusz egy évet a felkészülésre.
37-esnek: Az oktatód magasról tesz arra, hogy kivel élsz együtt. A kérdés inkább az, hogy saját felelősségre bevállalod-e.
#33-as: Az elfelejtést arra értettem, hogy gyakorlatban kicsit fejben nincsenek meg a dolgok, és kapkodik az ember. Nekem volt egy olyan amikor másfél hétig nem tudtam menni, és az első órán a kis kihagyás után picit szarul indultam el, mert kiment a fejemből a kuplung "határa", ahol ugye gázt kell adni, és a kuplungot tartani kell. Igazából úgy vagyok vele, hogy csak az hibázik, aki csinál is valamit (nem balesetre értve), tehát próbálok majd én is visszarázódni a helyzetbe.
#36-os: Szerintem úgy lett értve, hogy meg lesz oldva az a helyzet azért, hogy ne legyen felesleges az a beletöltött idő, amit a járvány előtt beletettünk.
Nekem is még az elején lettek lemondva az órák, csak azon a héten az első 3 nap lettem megtartva a vizsgák, és most még gyakorolni is elég nehéz zárt, forgalmon kívüli területen, ha az otthoni családtagok között senki sem vezet, akivel éppen együtt laksz. Lehet, hogy megoldják a határidőt, és csúsztatnak rajta, de az, hogy mi mennyivel és mennyire fog csúszni, és mennyire oldják meg a legjobban a helyzetet, azt én sem tudom, és rossz érzésem van kicsit ezzel kapcsolatban későbbre nézve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!