A mostani járványhelyzetben mikorra lehet várni a jogosítvány oktatásának folytatását?
Inkább nyár végével számoljatok.
Azért a vezetést elég nehéz távoktatásban tartani ;)
#6-os, nem önfényezésből mondom, de én amikor csináltam tavaly a kreszt, akkor volt amikor 2 hetes kihagyásom is volt a tanulásban, viszont a tanfolyam végén rengeteg próbavizsgát csináltam, 74 ponttal mentem át, csak egy sebességkorlátozós hibám volt amit ott abban a helyzetben összekevertem másikkal a válaszok közül. Ha csinálod a próbavizsgát, akkor nagyon sokat csinálj, ha egymás után 7-8 vizsga megvan akkor már nem lesz gond.
Visszatérve erre, attól is félek, hogy mire visszajutok vezetni, addigra mennyire lesz gond a járművezetés. Mert nyílván aki jogsit kap, az se tud vezetni tökéletesen, csak megvan rá a jogosultsága, és volt amikor másfél hetes kihagyás után az elején beparáztam aztán rosszul indultam el, bár a legelső órámon is már forgalomban voltam, pedig előtte sosem vezettem még, csak fejben gondoltam át a dolgokat, és úgy könnyebb volt. Most így pedig hogy rengeteg hét kimarad, nem szeretnék igazán kimenni az egész gyakorlatból, emiatt is aggódom, hogy azzal se legyen nagy gond, bár ha rendesen lesz oktatás, akkor a vizsgáig bőven vissza fogok szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!