Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Te hol árulod az autód?

Te hol árulod az autód?

Figyelt kérdés
Piacon? Hasznaltauto.hu? EGyéb?
2019. szept. 19. 23:25
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
hasznaltauto bőven elég. Reálisan belőtt árral hamar elmegy. Eléggé pörög most a használtautó piac. Jó állapotú kisautók (pl. ford fiesta,honda jazz,stb) pikkpakk elmennek. Szívó benzines bármi szintén gyorsan elmegy. A dízelek egyre kevésbé. Német prémium dízel is visszább esett, valamennyivel olcsóbban lehet eladni már. Kereskedővel nem érdemes foglalkozni. Ugyan úgy a hahu -ra fogja kitenni. És még vagy 2-300 ezerrel le is húz. Én piaccal se foglalkoznék,elmegy az hahu ról is.
2019. szept. 19. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Sehol, eddig mind a bontóba ment. Olyan arcoknak tudnám eladni akik engem tesónak gondolnak, meg sajnálnám a kocsit, nem akarnám retkeknek adni, bontó.
2019. szept. 20. 00:53
 3/5 anonim ***** válasza:
hahu-n. Normális a típus átlaga feletti állapotú autót adtam csak el, gond nélkül elvitték rövid időn belül.
2019. szept. 20. 07:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Sehol. Még nem adtam el autómat, csak utánfutót. De ezt ismerős vette meg, nem kellett hirdetni. Két autóm van. A régebbi az első autóm, a másodikat nemrég vettem 0 km-esen. Sokan mondták, kollégák, szerelőm, ismerősök, hogy ha a régit el akarom adni, akkor nekik szóljak, mielőtt meghirdetném. De inkább maradt városban szaladgálósnak, a másikkal meg inkább hosszabb utakra járok, ezzel is kímélem.

Ha el akarnám adni, valószínű hogy a hasznaltauto.hu-ra tenném fel. Elég nagy, ismert oldal. Ha valaki kimondottan ilyen autót keresne, ott úgyis megtalálná.

2019. szept. 20. 09:36
 5/5 Nyakasparasztgazda ***** válasza:
Hahu a király
2019. szept. 21. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!