Volt-e olyan autód, amelyet használva úgy érezted, hogy nem érdekel más autó, nem ülnél át másikba/drágábba/jobba?
Persze, a sajátom.
Mazda 323 1.5i benzines, 1999-es évjáratú.
Mindegyik autóm ilyen volt. Különben meg se vettem volna. Olyat vettem mindig, ami kielégítette az igényeimet. Igaz nem vagyok nagyra vágyó, Mivel magyar fizetésből élek ilyen 500 lóerős bazi nagy V8-asok sosem érdekeltek komolyan.
Ha érdekel, most egy 2018-as biturbós Astrám van. "Innovation" fantázianevű felszereltség + azon felül néhány apróság: led-mátrix fényszóró, ergonómikus sport ülések, elektromos napfénytető, stb... Tisztában vagyok vele, hogy vannak ennél jóval erősebb autók és nem is egy presztízs márka. Nekem megfelel és nem okozott gondot se a megvétele, se a fenntartása. Nem cserélném másra. Úgy tervezem, hogy legalább 8-10 évig ezt fogom használni.
Scénicem van.
Nagy kényelmes csendes semmi baja pedig 250 ezer benne van. Amig birja ez lesz ami a levés használat miatt szerintem simán lesz még 10 év
Volt: Lada 2107.
De csak addig, míg át nem ültem egy rendes nyugati autóba.
Miért olyan nagy dolog? Az autó értéke 1 millió alatt van, oké, könnyen rá lehet költeni a vételárát, de még mindig alig 1 millió ft-ból van egy 300 lóerős V8-as bikaerős bálnád, tehát nem mérvadó az, hogy ráköltöd e a vételárat, vagy sem.
AMúgy nekem egy C7-es Audi A6 3.0 TDI-m van, na ez az autó, ami megállított az évenkénti autócserélgetésben, és megvan már 3 éve, jelenleg nem tudok jobb alternatívát helyette, még sok pénzért sem. Biztos ami biztos alapon azért van még 3 másik autó az udvaron, szóval nem gyógyultam ki még teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!