Milyen használt autót èrdemes venni 1,5 millió körül amiben 2 személy tud aludni nyaraláskor? 10 évesnèl nem règebbiben gondolkodom, nem csak nyaralásra lenne használva. /benzines/ Konkrét típust írjatok légyszi
Ez attól függ milyen magas az a 2 személy és milyen az "alvásigénye".
Én 196cm-el a 190-es merciben simán elalszok ledöntött üléssel hanyatt mert egész kényelmes és már amúgy is hozzászoktam a furcsa alvásokhoz mert sokat sátraztam régen :D
175, 155 cm
Règi Swiftbe aludtunk egyszer ,nem volt jó
175, 155 cm
Règi Swiftbe aludtunk egyszer első ülèsen ,nem volt jó
Figyelj ha egész életedben kényelmes ágyban aludtál akkor nem lesz olyan kocsi (ennyi pénzért) amiben kényelmesen fogsz aludni. :)
Én sokszor alszok a földön ismerősnél, alattam csak egy vékony takaró van...
Szóval ezért mondom, hogy ez erősen egyénfüggő.
Lehet nekem kényelmes lenne a swift, nem tudom :D
Opel astra H-ban próbáltam aludni de ott olyan hülye alakja van az üléseknek, hogy nagyon kényelmetlen volt...
Én egy hosszú kombit ajánlanék, konkrét típus nélkül, aminek a hátsó ülései lehajthatók, így kaptok 2 méter sík felületet, esetleg valami szivacs alátok, vagy hálózsák és már kész is a szálloda :D
Mi ugyan így csináljuk, csak nekem Peugeot 806-om van, abból kiveszem a hátsó üléseket és hátul kényelmesen alszunk ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!