Hasznalt szemely gepkocsit vasaroltam, sok a karc rajta, polirozzom?
Figyelt kérdés
Mi a velemyenyetek a polirozassal kapcsolatban?Milyen hatasa lesz a karoszeriara nezve?
Az egyik polirozo valamilyen Korrekcios polirozast ajanl 20 es 40.000 forint kozotti osszegert,a penzt nem sajnalnam kiadni glancolasra,szerintetek megeri poliroztatnom?Egy 3 eves Opel Astra-rol van szo.
Koszonom a valaszaitok.
2014. jún. 20. 14:22
1/4 anonim válasza:
Szerintem megér húszezret, hogy egy három éves autóról eltünjenek a karcok.
2/4 anonim válasza:
Lehet, hogy elég lenne színpontos Turtle waxot venni és azzal lekenni. Az is szép eredményt ad. Úgyis lesznek az autón karcok később is, majd pár év múlva jobban megéri átpolíroztatni.
3/4 Vizéli László válasza:
Ha zavar a karcolások, annyit biztos megér, de ahogy előttem is írták a wax is fedi valamennyire a karcokat. Pár év múlva pedig mehet a polírozás.
4/4 anonim válasza:
Ennyi idősnél még bőven megéri iylesmire költeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!