Ha neked dízel autód van, hány km-t mész vele naponta?
Figyelt kérdés
2019. szept. 17. 17:37
1/10 anonim válasza:
Változó. Általában egy héten 5 nap 0 km-t, mert ki se hozom a garázsból. s napon viszont megyek napi 250 km-t. Sőt, nemrég napi 1000 km-t is mentem mert munkahelyi ügyben a saját autómat használtam, de minden költséget bőven álltak, az amortizációt is beleértve. Szóval nálam nagyon változó napi bontásban. Évente 25-28e km megy bele.
2/10 anonim válasza:
2 napon viszont megyek napi 250 km-t.
3/10 anonim válasza:
Max 40 napi melóhoz,de szabadidőmben akár 1200km-t országon belül.
4/10 anonim válasza:
Alapba 125km heti 5 nap melóhely miatt, és akkor még az egyéb plusz
5/10 anonim válasza:
azt kihagytam,de a kérdésed arra irányul..szóval napi 125km
6/10 anonim válasza:
Változó. Évi átlag úgy 30-35 ezer kilométer.
7/10 anonim válasza:
Naponta hétköznap 75-80 km-t, de évente 15-16 ezernél szerintem nem többet.
8/10 anonim válasza:
Annyira mindegy, hogy mennyit mész vele. Ha dízelautót akarok, akkor úgyis azt veszek, nem számolgatom, hogy mennyit megyek egy évben. Amúgy néha ezzel viszem a lányom oviba, az 2 km, de van olyan, hogy egyben megyek Párizsig ugyanezzel az autóval. EZ ilyen.
9/10 anonim válasza:
Vannolyan nap amikor 25km-t van amikor 400-at... éves szintet nézek
10/10 anonim válasza:
Régi 1.6 szívódízel 2-es Golfom van már 25 éve, sose mentem vele hosszabb utakra, napi 10-15 km. Nagy bajai nem voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!