Milyen volt az első autód?
Milyen típus volt? Disel vagy Benzines, mennyiért vetted? Mi volt a szüleid és barátaid reakciója rá?
Megbántad vagy nem?
Mitsu Lancer 1.8 benzin, 2 misi, balesetmentes vezetést kívánt mindenki és ennyi, nomeg, hogy szép az autó.. :)
Még friss vásár de eddig nem bántam meg.
Mitsu Colt, 2003, 1,3, 90 ló. A rozsdát leszámítva tökéletesen megfelel minden elvárásomnak. Annyira megszerettem, hogy a rohadó alját is megcsináltatom.
Benzines, 270,000 ft volt, most olyan 800,000 ft-ba van benne eddig, de meghálálja. Egyáltalán nem bántam meg!
Egy kis fogyasztású, szerviz/alkatrész árakban is normálisnak mondható 3 ajtós autót akartam. Nem volt sok elvárásom, legyen vagány, közepesen felszerelt (pl. elektromos ablak, klíma, abs) és megbízható. Nagyjából 5-7 évre tervezek vele, amíg önerőből tudok venni egy 4-5 milliós újabb autót.
Tökéletes választás volt, a rozsda nagy ellenség, de csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!