Mi volt az első autód?
Figyelt kérdés
Meddig használtad? Utána mi lett vele?2018. jún. 2. 15:04
1/6 anonim válasza:
Mercedes w123
Apámé volt és úgy lett az enyém.2évig használtam mert egy részeg barom állat beleszáltt a jobb oldalába,pedig nagyon szép autó volt anno.,meg napjainkban is.
2/6 anonim válasza:
Opel Kadett, kőkemény 1.6 dízel. Nagyon komoly gép volt na :D A legszebb emlékeim fűződnek hozzá, pedig már mikor kaptam, akkor is egy tyúkfékszek volt, és azóta nagyon komoly autóim is voltak. Dehát akkor voltam fiatal :D 1,5 évet toltuk neki, aztán eladtam aprópénzért, egy fesztiválra volt elég amennyit kaptam érte. Pedig ennek már vagy 15 éve :D
3/6 anonim válasza:
1996-ban egy piros 1200-es zsiga. 1974-ben gyártották.
Elcseréltem egy nagypolákra. :)
4/6 anonim válasza:
Suzuki Maruti. Friss jogsival fizetésből vettem. 5 évig volt meg. Eladtam. Rohadt sok pénzt vitt el.
Most egy öreg swiftem van. A marutihoz képest luxus kocsi, és a töredékét sem kell rákölteni.
Szóval igazi álomautó...
😀
5/6 anonim válasza:
P126. Lehet röhögni, 190 centi vagyok. :)
6/6 anonim válasza:
5-ös
Jó példa ez azoknak a nagyképű magas embereknek, akik néha azzal menőznek, hogy az X6-os BMW-ben is alig férnek el :D Én 193 centi vagyok, és a mindennapi szaladgálós autóm jelenleg egy Thalia, és elférek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!