Motorosok ti is utáljátok a tuning autósokat?
Figyelt kérdés
Legjobb amikor a múltkor a lámpánál beállt mellém egy kis Fiat kemény 1,2-es motorral nézegette a sv650-es suzukim. Amikor zöldre váltott a lámpa padlógázzal eltepert, mikor a köv. lámpához ertém totál lenéző volt. Utána én mutattam meg milyen is a gyorsulás:) Többet nem láttam a fickót.2010. júl. 12. 11:08
11/28 anonim válasza:
istenem... szerinted ez a video mit bizonyít?? azt, hogy egy különleges, kifejezetten pályázásra készült járgány képes legyőzni egy utcai motort. gratulálok. jó, hogy nem egy forma1es videot küldesz, ahol odaver egy robogót.
12/28 anonim válasza:
Előző te ritka hülye vagy,azt sem tudod az milyen járgány és hogy milyen árban van:S Nézz utána mielőtt hülyeségeket írsz!
13/28 anonim válasza:
ki a sz*rt érdekel az ára?
ez nem egy átlagos utcai autó, amit veresenyeztetnek egy átlagos utcai motorral.
14/28 A kérdező kommentje:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:05
aránytalan a verseny egy 600 lovas versenygép egy 120 lovas utcai gép ellen. Dobjanak be mellé egy MTT Y2K-t.
2010. júl. 12. 13:45
15/28 anonim válasza:
Az sem egy átlagos utcai motor...versenymotor alapján csinálták.
16/28 anonim válasza:
Utcai autó-utcai motor közül a motor a jobb kanyarokban.
Nem véletlenül nemtudott megelőzni egy Skoda Fabia kanyargós úton..pedig csak Simsonnal voltam, és 75 a vége.
17/28 anonim válasza:
Én meg az 50es robogómmal lehagyok minden sportkocsit a belvárosban. Ott állnak szerencsétlenek a dugóban, én meg simán előzöm őket, lehet kanyar, lehet egyenes:D:D:D
18/28 anonim válasza:
69%os,azért nem előzött meg a skoda mert van annyi esze hogy kanyarban ne előzzön mert nem látja be az utat és veszélyes:S Robogós te meg csak azért hagyod le őket mert ők gyakorlatilag állnak.
19/28 anonim válasza:
Nem csak ha állnak. Budepesten a belvárosban simán bármilyen kocsit lehagyok, ha nem áll akkor is. Mivel neki sorba kell állni, én előre megyek szabályosan.
20/28 anonim válasza:
Úgyvolt az út, hogy kanyarok aztán egyenesek aztán megint kanyarok..
Az 1.2 Skoda nem bírt felgyorsulni a hosszú egyenesekben, hogy leelőzhessen.
Mire elkezdhette volna már jött a következő kanyar, aminél megint szereztem jópár méter előnyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!