Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Főúton fel szoktáto...

Motorosok! Főúton fel szoktátok kapcsolni a reflektort is?

Figyelt kérdés
Vagy alapból ennyire erős a fényszóró a motorokon?
2011. szept. 26. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha nem jönnek szembe.(mint autónál) Konkrétan ezt az állításodat mire alapozod?
2011. szept. 26. 18:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem, mert az enyémen nincs reflektor.
2011. szept. 26. 18:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem jön senki akkor felkapcsolom... Ha vki jön szembe velem reflektorral akkor én villogtatok neki, mert sz@rt sem látni olyankor az útból.
2011. szept. 26. 20:24
 4/6 anonim ***** válasza:
Úgy csinálom ahogy írták.. ha nem jön senki fel, ha jön le... énis villogok mert k*rva szar és balesetveszélyes ha elvakítanak. Most simsonnal voltam kinn kerültem egyet és elment mellettem egy nagyobb motor... a világítás ég és föld :D nekem kb egy gyertya neki meg egy reflektor... így tudnám hasonlítani :D
2011. szept. 26. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Ahhoz hogy vakítónak tűnjön nem is biztos hogy fel kell kapcsolnunk a reflektort. Mondjuk nekem régi és gyenge motorom van, de egy erősebb gépnél ha húzod neki enyhén megbillen hátra, a fényszóró pedig kicsit felfelé világít.

Persze ismerek olyat aki gagyi xenon-szettet rakott a motorjába, mert világosban is alig lát, sötétben pedig el sem mer indulni motorozni.

2011. szept. 26. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Bizony, sok motoros állandóan távolságival közlekedik. De még városon belül is. Budapest belvárosában láttam már jó néhányat. Magasról szarnak az autósokra, hogy zavaró, pizza futárok is 80%-uk refivel, át a piroson, tükrömtől pár centire nagy sebességgel, szóval kész katasztrófa. Amúgy azért megy sok motoros reflektorral, hogy időben észrevegyék őket az autósok és ne vágjanak eléjük véletlenül sáv váltáskor.
2011. szept. 27. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!