Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorosok! Mennyiért vettetek...

Motorosok! Mennyiért vettetek motort? Milyen forrásból tudtátok fedezni? (munka, öröklött, ajándék) Kíváncsi vagyok a motorosok milyen munkákat végeznek.

Figyelt kérdés
Hátha találok ötletet arra hogy gyűjtsek pénzt egy motorra, egyszer én is szeretnék egyet. Nem gyorsulásira gondoltam, hanem inkább túrázás céljából, szóval nagyobb távra, meg egyéb közlekedésre, de nem robogót!
2011. szept. 18. 15:12
 1/5 anonim ***** válasza:
az én utolsó mocim egy MZ ETZ 150 volt. elég kis "feszes" gép volt. hosszú utakon kiválló! az enyém tartotta az átlag !!130!! -at. én 95.000 ért vettem. úgy tudtam megvenni h eladtam a gyorsaságim (Aprilia AF-1 Futura 125öm 110.000 ért) Hidd el megéri az ETZ csak nem ismétlem NEM szabad hajtani. tapasztalatból mondom elösszőr a főtengely perselye adja meg magát és nem lessz töltésed. ezzel szívtam énis. a XX.-kerből átmentem a XXI be és már haza toltam mert elment a töltés. am kotyogot a főtengőm. de ha a szervizelést nézzük akkor 250-es ETZ-t vegyél mert olcsóbb a javitattás.
2011. szept. 18. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismerek pár motorost akinek lett volna pénze egy jó kocsira, de inkább elég volt neki egy régebbi kocsi és vett egy motort.
2011. szept. 18. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Motor mindenekelőtt :)! Inkább egy öregebb kocsi de egy jó motor az alap legalábbis szerintem :D

Én az első motoromat (Simson S51B) azt a szüleim vették meg 2007ben 75ezer ft volt + előtte kifizették a segédmotor jogsit. Utána vele róttam a kilómétereket 2 éven át. Nagyon vigyáztam rá 1 héten 1x mindig letörölgettem még ha nem is használtam :) 2009ben betöltöttem a 16ot és nyáron elmentem dogozni anya munkahelyére (nagy baromfi feldolgozó vállalat)ott eltöltöttem az egész nyaramat (2 hét nyári szünetem volt csak) és kerestem 135 ezret amiből megvettem életem első "komolyabb" gépét egy Yamaha TDR 125-öt (igaz 50 es papírokkal de ez van). Ő volt a soron következő, átéltem vele jót, rosszat :) és idén májusban eladtam 160ezer ft-ért, közben május első napjaiban beiratkoztam "AK" kategóriára. Ezek után más motor híján a jó öreg Simson-nal motoroztam újra... Június első napjaiban összeszámoltam a nagy nehezen összekuporgatott pénzem + amit a motorért kaptam, volt már egy-két kiszemelt "áldozat" a neten és végül döntöttem! Suzuki Bandit 250! Még aznap felhívtam a hírdetőt és rá 2 napra elindultunk érte. Apa motorozgatott vele haza mivel nekem még mindíg nem volt jogsim sajnos! Aztán nagy kínkeservesen végre elértem a forgalmi vizsgáig és levizsgáztam augusztus 25én ha jól emlékszem (azért keservesen mert annyira húzták halasztották a dolgokat, hogy összesen vagy 5 hét elment a semmiért és már rég meg lehetett volna a jogsim.) Augusztus 31én kiküldték és itt a vége fuss el véle. Boldogan éltek még el nem fogyott a benzinük :DD Bocsi a regényért, csak unatkozok.

18f

2011. szept. 18. 16:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja kifelejtettem, hogy a többi gyűjtött pénzem az ösztöndíjamból van (festőnek tanulok), kb 1 évig a MÁV bérletemen kívül semmit se voltam hajlandó megvenni :D Simson még azóta is megvan és lesz illetve van még egy Komar is amit papám vett 78ban újonnan!
2011. szept. 18. 16:10
 5/5 Brandon41 ***** válasza:
Van most egy 176ccm-es robogóm amit 300k-ért vettem. Azt gyűjtögetésből, meg plazmaadásból vettem. Most adtam le a rendelést egy zsír új KTM 390 Duke-ra, amit munkából fogok finanszírozni (még a foglalót sem raktam le), de kalkulálásból 2,6 millió környékén lesz extrákkal, forgalomba helyezéssel együtt.
2021. nov. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!