Motorosok! Mennyiért vettetek motort? Milyen forrásból tudtátok fedezni? (munka, öröklött, ajándék) Kíváncsi vagyok a motorosok milyen munkákat végeznek.
Motor mindenekelőtt :)! Inkább egy öregebb kocsi de egy jó motor az alap legalábbis szerintem :D
Én az első motoromat (Simson S51B) azt a szüleim vették meg 2007ben 75ezer ft volt + előtte kifizették a segédmotor jogsit. Utána vele róttam a kilómétereket 2 éven át. Nagyon vigyáztam rá 1 héten 1x mindig letörölgettem még ha nem is használtam :) 2009ben betöltöttem a 16ot és nyáron elmentem dogozni anya munkahelyére (nagy baromfi feldolgozó vállalat)ott eltöltöttem az egész nyaramat (2 hét nyári szünetem volt csak) és kerestem 135 ezret amiből megvettem életem első "komolyabb" gépét egy Yamaha TDR 125-öt (igaz 50 es papírokkal de ez van). Ő volt a soron következő, átéltem vele jót, rosszat :) és idén májusban eladtam 160ezer ft-ért, közben május első napjaiban beiratkoztam "AK" kategóriára. Ezek után más motor híján a jó öreg Simson-nal motoroztam újra... Június első napjaiban összeszámoltam a nagy nehezen összekuporgatott pénzem + amit a motorért kaptam, volt már egy-két kiszemelt "áldozat" a neten és végül döntöttem! Suzuki Bandit 250! Még aznap felhívtam a hírdetőt és rá 2 napra elindultunk érte. Apa motorozgatott vele haza mivel nekem még mindíg nem volt jogsim sajnos! Aztán nagy kínkeservesen végre elértem a forgalmi vizsgáig és levizsgáztam augusztus 25én ha jól emlékszem (azért keservesen mert annyira húzták halasztották a dolgokat, hogy összesen vagy 5 hét elment a semmiért és már rég meg lehetett volna a jogsim.) Augusztus 31én kiküldték és itt a vége fuss el véle. Boldogan éltek még el nem fogyott a benzinük :DD Bocsi a regényért, csak unatkozok.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!