Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mivel lephetném meg a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel lephetném meg a barátnőmet a születésnapján? Valami olyat szeretnék, amit egy hamar nem felejt el, és tényleg egy olyan ajándék, amiről látszik, hogy sok munka van benne.

Figyelt kérdés
Tisztázzuk: Nem olyan válaszokat várok, amiben leírjátok, hogy "Mi ismerjük a barátnődet, vagy te", és hasonlók, mert én ismerem, és olyan ajándékot aminek örülne bármikor tudok adni neki. Nem arra vagyok tehát kíváncsi, hogy mit vegyek neki az ajándékboltban, hanem arra, hogy a születésnapjára milyen programokat szervezzek neki. Ez az első születésnapja, amit együtt töltünk, így az olyanok tapasztalatára vagyok kíváncsi akik már vagy 2-3szor meglepték a párjukat ezen a napon. 9 hónapja vagyunk együtt.
2010. jún. 29. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
pedofil állat, ez még csak az első születésnapja...
2010. jún. 29. 20:06
 2/8 anonim válasza:
50%
építs neki egy házat
2010. jún. 29. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
gyertyafényes vacsi:) a kaját te csinálod..:P utána rózsaszirmos ágyikó:) vagy esetleg duán elmehettek sétálni ha van vízpart vagy kirándulni valamerre strandra akár.. bár az nem túl romantikus...hirtelen ezek jutottak eszembe..
2010. jún. 29. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:

Én sose felejtem el azt, mikor a páromtól a születésnapomra egy kisfilmet kaptam közös képekkel:)

Neten találni jó pár videó szerkesztő programot, köztük a movie maker-t:)

Hány évesek vagytok? Így könnyebb lenne segíteni:)

2010. jún. 29. 20:14
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A kisfilmet talán mellőzném, olyasmi ötletekre vagyok kíváncsi mint a harmadik válaszolóé. 17 évesek vagyunk! :)
2010. jún. 30. 23:42
 6/8 gabriell88 ***** válasza:

Én egyszer eg yvibrátort kaptam születésnapomra....hát mit mondjak sosem felejtem el:D:D az tuti:D

viccet félre téve..

A romantikus vacsora nem rossz ötlet..ha meg tudod szervezni h kettesben legyetek, de pl egyszer kaptam eg ytortát szülinapomra, a közepén a zselében volt eg yfülbevaló.. nah az meghatott...

a sét asem rossz ötlet, én mondjuk akkor már arra szavaznék, hogy vidd el őt valahová eg yhétvégére, ahol csak ketten vagytok, másik város pl.. vagy hajduszoboszló, és ott próbáljátok ki az ottani programokat:)

Angel

2010. júl. 3. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Egy rövid út légbalonnal? :)

vagy ha kedveli az extrém dolgokat: egy közös ejtőernyőzés, na azt tuti nem felejti el.

2010. júl. 3. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A légballonozás itt nem lehetséges, de a torta jó ötlet! A zselébe hogy tette bele a fülbevalót? Be volt külön csomagolva? Milyen fülbevalót vegyek? Milyen tortához?

2010. júl. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!