Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik a leg megbízhatóbb...

Melyik a leg megbízhatóbb autó? Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?

Figyelt kérdés

Melyik a leg megbízhatóbb autó?

Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?

személyautó

2010. júl. 12. 09:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 A kérdező kommentje:
nem hiszik el az autószerelők véleményét... "saját tapasztalat a 200 éves kocsimból, ami már be se indul, ezér az a márka 1 rakás sz*r..."
2010. júl. 15. 08:52
 52/62 anonim ***** válasza:
Dél Korea nagyjából 2000 óta egyike a legmegbízhatóbb autókat gyártóknak. Nekem is volt egy 90 000 km alatt semmi nem ment tönkre benne. És nem csak nekem. És most is egy KIA-val járok.
2010. júl. 15. 08:53
 53/62 anonim ***** válasza:
Figyelj, nekem meg az autószerelő ismerőseim mind régi német autókkal járnak, és hülyének tartják azokat akik olaszokat vesznek. Ugyan miért?
2010. júl. 15. 08:54
 54/62 anonim ***** válasza:
Nem tudom mit szidják a Fiatokat,godozni kéne nem úgy hozzáállni hogy úgyis csak egy szar olasz ütni-vágni...Nekünk volt 400e kilométeres Croma 2.5 TD,az égvilágon semmi baja nem volt,olaszos olajcsöpögés,és ennyi.Az egyik legjobb autó volt amit vezettem,beleértve WV-Vento-Passat dízelek.A fritzek nullák. A 130 lovas PDTDI passatot megette a Crománk a tulaj a haját tépi a mai napig ha felhozzuk neki..FIAT?---> Fuck! I'ts A Turbo!:)
2010. júl. 15. 09:24
 55/62 anonim ***** válasza:
Apámnak meg anno 1 millió kilométernél több volt az 518i BMW-jében. Ennyit a Croma 400 000-réről.
2010. júl. 15. 10:08
 56/62 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdezed, hogy SZERINTÜNK melyik a legjobb, ha TE úgyis tudod? Akkor nem kellene itt hülyézned mindenkit.
2010. júl. 15. 12:04
 57/62 anonim ***** válasza:
1 milliós BMW-s.A Cromát sem zúzták be csak eladtuk,szóval még elfuthat 1 millióig csak az már nem nálunk lesz.Megvette egy idős ember,és azt mondta hogy felújítja teljesen szalon állapotra szóval jó esélyei vannak az 1 millióra:D Ha ez igaz...
2010. júl. 15. 12:42
 58/62 anonim ***** válasza:

Én még 1 millió kilométert futott Fiatot nem láttam..

Nekemis volt Fiatom és tisztában vagyok a képességeivel.

Csapágyboltod van kérdező? Nem inkább apukádnak van?

Az írási stílusodból és az alaptalan hozzászólásaidból ítélve nem töltötted még be a 18-at..

Porsche hogyan lenne a legmegbízhatóbb?

Gondolom vmi suttyó szerelővel beszéltél erről, aztán azért hiszi azt h a Porsche a legjobb, mert sosem visznek hozzá porscgét mert szarul dolgozik..

A Porsche egy sportautó.

Szeretem, imádom, tisztelem, de NEM megbízható, nem arra van kitalálva.

Épp az ellenkezője.

Nagy teljesítmény, aztán utána pici szervizelés. Ez a sportautók világa..

Ismerősöm 316 BMW taxijában 440 ezer volt mikor eladta, és még bontatlan volt (csak szíj/olaj/szűrő/gyertya volt benne cserélve)

Az enyémben van 220+, de nem egy W123 Merciről hallottam, amiben 1 milliónál is sokkal több volt.

Egy Fiat sosem fog ennyit menni.

2010. júl. 15. 12:57
 59/62 anonim ***** válasza:
Neked kérdező el van döntve, bárki bármit mond te lehülyézed hogy így a Fiat úgy a Fiat. Nekem a Croma 2.5 TDI nem jött be mert rohad mint a sz*r. A legjobb bárki bármit mondd a Mercedes és a Vw. Nagyon sok Mercedes-t látni 600e. felett
2010. júl. 15. 17:47
 60/62 anonim ***** válasza:
Emberek ezen kár vitatkozni,mindenkinek az a jó ami neki van.Nektek a BMW meg a Mercedes,nektek ezek tetszenek nekem meg az olaszok.Lehet majd kinövöm lehet hogy nem.A suli után tervezek egy Alfát venni meglátjuk mi lesz belőle.A kérdező kérdésére a válasz,az meg annyi hogy: Ez relatív mindenkinek más.Nekünk a Fiat is bejött 2 db Crománk volt egymás után.Mindkettő 2.5 TD .A magyar tulajoknak köszönhetően meg annak hogy minden oldaluk törve volt,rohadt.De kikarosszériáztuk és utánna elvolt.De a törött már nem olyan.Nem tudom ti milyen Cromákat fogtatok ki,de nekünk 2 ből 2 bejött.A rohadáson kívül ami nem az autó hibája...Mert ugye ha egy Mercit megtörnek és tróger módon javítják az biztos nem rohad...ne viccelj.
2010. júl. 16. 00:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!