Melyik a leg megbízhatóbb autó? Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?
Figyelt kérdés
Melyik a leg megbízhatóbb autó?
Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?
személyautó
2010. júl. 12. 09:25
21/62 A kérdező kommentje:
hát előző... a peugeot gyártja a legjobb HDI-t!! a fiat nem szar, az 1ik legjobb, ha olvasol a totalcar.hu-n népítéletet újabb fiat-ról... legszarabb a nissan, a renault meg a dácsia ami renault csoport
2010. júl. 12. 16:05
22/62 anonim válasza:
"a peugeot gyártja a legjobb HDI"
Mivel csak ők gyártanak HDI-t...
23/62 anonim válasza:
VW Golf I., 1.6 szívódízel. 31 évesen (tavaly) azért került bontásra, mert egy baromállat nem vette észre hogy áll a sor (én voltam a végén) és kb. 80-al belémszállt. A motorjában 560000 km körül volt, ismerős megvette a kocsijába, azóta is jár vele. Igénytelen, olcsó, keveset eszik. Számomra még mindig ez az AUTÓ.
24/62 A kérdező kommentje:
16:21 mert csak ők gyártanak, igen, de a legjobb dízel szerintem! meg a JTD ami jó ami kb ugyan az! a hdi legalább nem olajzabáló mint a TDI, TDCI ésatöbbi! és még megbízható, gyors is, meg a citroen-be szerelik
2010. júl. 13. 09:32
25/62 anonim válasza:
Én írtam, h szar a Fiat.
Én nem népíteletekből táplálkozom, hanem SAJÁT TAPSZTALATOKBÓL
Volt Fiatom és Renaultom egyaránt, ismerősöm dolgozott Peugeot gyárban és egyik barátom autószerelő.
Szerinted melyikünk tud többet a témáról?
A HDI meg közel sem a legjobb dízel.. Azért lett ilyen felkapott, mert végre a franciák összedobtak valamit, ami 1 évnél többet bír és az akkormár mindjárt "istenkirálycsászár" legjobb dízel..
Áhh..
26/62 anonim válasza:
Mindenkinek vannak igényei, és ha azokat egy autó teljesíti akkor azt mondja rá hogy jó autó. Nekem eddig csak bajok voltak a franciákkal, de a szomszédénak semmi baja nem volt soha. Mindenkinek a maga dolga hogy mit vesz, és mindenkinek van véleménye is. Nekem a legjobb motor az 1.9PDTdi, másnak meg más. Engem nem érdekel hogy kis jóska Toyotát vesz mert nem én vezetem, nem az én pénzemen vette akkor nem foglalkozom vele. Én azt veszem ami az én igényeimnek megfelel.
27/62 A kérdező kommentje:
nissan-okról vélemény? :D
2010. júl. 13. 16:06
28/62 A kérdező kommentje:
ja, és a HDI Teljesítményben, megbízhatóságban a legjobb nem eszik 3L olajat negyed/félévente, nem zörög mint pl a VW dízelei, 1millió km-eket bele lehet hajtani, és fogyasztásban is lehadja a többit!!!!
2010. júl. 14. 09:14
29/62 A kérdező kommentje:
ez nektek "francia felkapás"? a fiat az nem szar hanem rohatt jó, nemtudom honnan szedtél ennyi baromságot!
2010. júl. 14. 09:16
30/62 anonim válasza:
Én nem tudom melyik a legmegbízhatóbb, mindenhol ki lehet fogni egy rossz szériát. Nekünk egy 16 éves Opel Vectránk van, majd 300.000,- kilométerrel, de semmi baja. Nem a "legcsinosabb", de jó vezetni, kényelmes és ami a lényeg, eddig mindenhova elvitt és vissza is hozott. Ezen a kérdésen aztán kár összeveszni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!