Melyik a leg megbízhatóbb autó? Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?
Figyelt kérdés
Melyik a leg megbízhatóbb autó?
Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?
személyautó
2010. júl. 12. 09:25
31/62 anonim válasza:
Hát a Nissan egy kicsit Renault, ami nem túl biztató.
HDI-t meg javítatni horror.Ha már Renault, akkor
ár/érték alapon egy Sandero 1,4 75le,én nagyon tudnám szeretni.
32/62 anonim válasza:
Ha nem is legmegbízhatóbb, de szerintem kétségtelenül a legszebb autók Olaszországban készülnek.
Minden más kompromisszum.
33/62 anonim válasza:
20éves omegám van(c20ne)egyszer kellett vontatni mer elpattant a vezérműszíj...ÉS a hengerfejet se kellett lebontani...semmit...ezért(is)mondják a legjobb 4hengeres opel motornak..
amúgy német párti vagyok teljes mértékbe(volt golfom(nem is egy)kislámpás,nagy lámpás....
34/62 A kérdező kommentje:
és nektek hány éves fiat-otok van?? mert az újakkal semmi baj nincs...
2010. júl. 14. 20:42
35/62 A kérdező kommentje:
csapágynoltunk van, szóval ne nagyon szólogas be legalább 5 autószerelő megy naponta, és nem fiat cuccokért, renault, dacia, nissan meg a többi szar miatt, kérdeeztük a fiat-ról a véleményüket, aztmondták a porsche után a leg megbízhatóbb, legjobb autó!! 5autószerelő véleménye !!nem 1 emberé!
2010. júl. 14. 20:45
36/62 anonim válasza:
Nekem sem volt jó a Fiat, bár az már 18 éves volt. Nekem a Vw 5.5öt eszik, csak pályán nyaraláskor 4.5, teljesítményben 240, ezt nem nyomja le a Peugeot HDI az hót ziher
37/62 A kérdező kommentje:
milyen motor?
2010. júl. 14. 21:03
38/62 A kérdező kommentje:
jaa, 5.5 olajat eszik vagy üzemanyagot? :D
2010. júl. 14. 21:04
39/62 anonim válasza:
"aztmondták a porsche után a leg megbízhatóbb, legjobb autó"
Melyik barom mond ilyen hülyeségeket?
40/62 A kérdező kommentje:
ja, és milyen típus?
2010. júl. 14. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!