Melyik a leg megbízhatóbb autó? Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?
Figyelt kérdés
Melyik a leg megbízhatóbb autó?
Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?
személyautó
2010. júl. 12. 09:25
11/62 A kérdező kommentje:
A VW-ket énis bírom, de nem megbízhatóak, legalábbis a passat... nameg a transporterről se hallottam jókat.
2010. júl. 12. 10:12
12/62 anonim válasza:
szerintem a legmegbizhatobb autokat a japánok gyártanak.a suzukirol meg annyit hogy a kasznia tény és valo hogy gyenge de a motorja tudja mindenki hogy kifogástalan. amugy meg egy örült vehet tankot is ugy is összetöri. olyna auto még nincs ami 100 felett ütközéskor egybemarad
am én is a toyotarol hallotam a legtöbb jot nah de minden autogyár gyárt rosszat és selejtet
14/62 anonim válasza:
Ez olyan dolog, hogy az én autóim közül eddig csak 1-nek volt baja, ami egy akkor kábé 18 éves 1.6 szívódiesel Opel Kadett volt. De előtte Omega, utána Astra mind hibátlanul ment.
15/62 anonim válasza:
És most KIA cee'd-em van, és szintén semmi baja, de elég furcsa is lenne egy 1,5 éves 7 év garis autónál.
16/62 anonim válasza:
Szerintem a Németek és a Japánok tudnak autót gyártani.
Audi Quattro meg ponthogynem megbízható :D
vagy a váltó vagy a hajtás adja fel..
Egyébként a legmegbízhatóbbak a 20-30 évek német autók
17/62 anonim válasza:
Minden el tud romlani, és lehet szar, és minden lehet örökre szóló tartós darab is. A használattól és az odafigyeléstől függ, mert eredendően szart egyik autógyár sem gyárt.
18/62 A kérdező kommentje:
Fiat-ok ??
2010. júl. 12. 14:34
19/62 anonim válasza:
Nekem 15 éves volt a Fiat Croma mikor kezdett beteg lenni majd 20 évesen eladtam... Am a 15 éves Opelem még forgalomban van, utánanéztem (én vagyok a Vw-es)
20/62 anonim válasza:
Fiatok majdnem a legszarabbak..
Csak a franciák és az Alfa Romeo rosszabb a Fiatnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!