Melyik a leg megbízhatóbb autó? Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?
Melyik a leg megbízhatóbb autó?
Melyik a leg megbízhatóbb autógyártó cég?
személyautó
2010-es lista alapján:
Kisautók: Fiat Panda 11.
Alsó-közép kategória: Utolsó helyen a Fiat Stilo
Kedves csapágyboltos kérdező!
Evidencia:a Fiatokban fellehető csapágyak több mint tartósak!
És már azt is tudjuk mit nem szabad venni:Japán csapágyat!:-))
A régebbi típusú Suzuki Swift, GL. Normál használat esetén 5-ösben furikázva 4,5-5 literrel eléldegél, tapasztalat, nagyapám autója 10 éves volt tegnapelőtt, és kutyabaja, annyit iszik, mint amennyit említettem, kicsit odalép neki, húz, mit a fene, városba tökéletes.
15/F
Szia.
Én 3-4 nyáron is dolgoztam autószerelők, karosszérialakatosok mellett. Szinte minden autóval volt már dolgunk, de érzésem szerint az olasz autók a legmegbízhatóbbak, mert kiválóan vannak összerakva na meg az erőforrások azok hihetetlen szerkezetek. Akárhány Fiatot behoztak egynek se kellett a motorjában csak szűrőket meg olajokat cserélni. Amúgy meg (minden) autó lehet megbízható csak vigyázni kell rá, meg nem kell agyonhajtani két hét alatt. Hiába fikázzák itt sokan a Suzukit, semmi alapja csak az mondja aki még nem ült benne. Az igaz hogy szar anyagokból van megcsinálva, de a lelke az annak is teljesen megbízható.
Az összes olasz autó egy megbízhatatlan szar. A Franciák szintén.
'Tudjátok mit jelent a Fiat? Fix it again, Tony!'
Németek, japánok, manapság Dél-Koreaiak akik megbízható autókat gyártanak, bár manapság már a Fiat is próbálkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!