Miért ilyen nehéz esélyt kapni?
idővel tanulsz és jobb lesz :)
Én a 3d modellezéssel voltam így, mindenki amatőrként kezd aztán egyre jobb lesz :)
#13 pl 3d modellezésben nincsenek valami találkozók? Vagy esetleg kicsit elvinni művészet irányba, ott tuti vannak. esetleg vetíthetnél is. stb. azért jó az ilyesmi, ami természetesen jön a személyiségedből, mert itt vagy a legjobb minőségű önmagad. és ezek hozhatnak tartalmas barátságokat, barátságokon keresztül több emberrel kerül kapcsolatba stb. és lehet egyszer szembejön valaki akinek érdekesek vagytok egymással.
szerintem nagyon muszáj időt tenni az emberi kapcsolataink kibontásában. párkapcsolattól függetlenül is. más különben csak rendszerekkel leszünk kapcsolatban. állammal, cégekkel. és sivár világ lesz. és ez azért nehéz mert ez a sivár a hatékony út. és emberekkel lenni kevésbé tűnhet hatékonynak :D de mégis ez az amit tényleg élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!