Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz esélyt kapni?

Miért ilyen nehéz esélyt kapni?

Figyelt kérdés
Tény, hogy nem vagyok sem szőke herceg, sem görög isten (bár van olyan aki jóképűnek tart) úgy érzem nehéz kitűnni a tömegből. A bárataim és ismerőseim szerint intelligens, megértő, vicces és kreatív személyiség vagyok ami társkeresésnél előnyömre vállna, de sajnos esélyt sem kapok a beszélgetésre. Ignorálnak, mem foglalkoznak velem. Tudom sok nő megunta az internetes ismerkedéat mert annyi dickpicet kap, hogy ki tudna velük tapétázni egy szobát. De tényleg csak ennyi lenne a probléma, vagy más is áll a háttérben?
dec. 31. 09:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
32 vagyok és Hajdú-Bihar megyében lakok
dec. 31. 20:37
 12/17 anonim válasza:
Én 30 vagyok hasonló problémákkal pest megye.. Nem igazàn érdekel semmi :/ Vagyis a zenélés igen de nagyon béna vagyok. Lelkes amatőr
dec. 31. 20:55
 13/17 A kérdező kommentje:

idővel tanulsz és jobb lesz :)

Én a 3d modellezéssel voltam így, mindenki amatőrként kezd aztán egyre jobb lesz :)

dec. 31. 21:11
 14/17 anonim válasza:

#13 pl 3d modellezésben nincsenek valami találkozók? Vagy esetleg kicsit elvinni művészet irányba, ott tuti vannak. esetleg vetíthetnél is. stb. azért jó az ilyesmi, ami természetesen jön a személyiségedből, mert itt vagy a legjobb minőségű önmagad. és ezek hozhatnak tartalmas barátságokat, barátságokon keresztül több emberrel kerül kapcsolatba stb. és lehet egyszer szembejön valaki akinek érdekesek vagytok egymással.

szerintem nagyon muszáj időt tenni az emberi kapcsolataink kibontásában. párkapcsolattól függetlenül is. más különben csak rendszerekkel leszünk kapcsolatban. állammal, cégekkel. és sivár világ lesz. és ez azért nehéz mert ez a sivár a hatékony út. és emberekkel lenni kevésbé tűnhet hatékonynak :D de mégis ez az amit tényleg élet.

jan. 2. 15:08
 15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok ilyen találkozókról. Az egész igazából azért érdekel, mert szeretnék egy saját animációs sorozatot csinálni, ez egy nagy álmom
jan. 2. 15:20
 16/17 anonim válasza:
és meddig jutottál eddig benne? :)
jan. 2. 15:36
 17/17 A kérdező kommentje:
Fejben szinte megvan az egész történet, a világ, a karakterek, van néhány karakter is amit megcsináltam 3d-ben. Blenderben dolgozok, van egy másik program ahol már sok karaktert megcsináltam, de ezeket újra fogom csinálni a jelenlegi tudásommal
jan. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!