Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért ilyen nehéz esélyt kapni?

Miért ilyen nehéz esélyt kapni?

Figyelt kérdés
Tény, hogy nem vagyok sem szőke herceg, sem görög isten (bár van olyan aki jóképűnek tart) úgy érzem nehéz kitűnni a tömegből. A bárataim és ismerőseim szerint intelligens, megértő, vicces és kreatív személyiség vagyok ami társkeresésnél előnyömre vállna, de sajnos esélyt sem kapok a beszélgetésre. Ignorálnak, mem foglalkoznak velem. Tudom sok nő megunta az internetes ismerkedéat mert annyi dickpicet kap, hogy ki tudna velük tapétázni egy szobát. De tényleg csak ennyi lenne a probléma, vagy más is áll a háttérben?
dec. 31. 09:57
1 2
 1/17 anonim válasza:

Nem nehéz.

El szoktál járni bulizni, ismerkedni? Ott odamégy lányokhoz?

Egy nő sem fog odamenni hozzád.

dec. 31. 10:30
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bulizós típus. Nincs is kivel elmenni, meg oda tizenévesek járnak
dec. 31. 11:01
 3/17 anonim válasza:
A sok hülye között nem nehéz kitűnni a tömegből, ha normális vagy. Nekem 10+ nő jött össze 10 év alatt. Az elején komolyat kerestem, később lazábbat. Ha vajlóban intelligens és vicces vagy, akkor nincs nehéz dolgod. Lehet mégsem vagy az és azért megy ennyire nehezen. Vagy csak nem tudod a felszínre hozni ezeket az internetes ismerkedés során, kevésbé tudsz jól kommunikálni online. Persze az is lehet, hogy nem fordítasz rá elég időt, nem jó platformokon próbálkozol stb.
dec. 31. 11:05
 4/17 A kérdező kommentje:
Itt az a baj, hogy ignorálnak, szóval még csak esélyt se kapok, hogy megismerkedjenek velem, mindegy hol írok nekik és mit, válasz sose érkezik.
dec. 31. 11:36
 5/17 anonim válasza:
Ismerős. Sajnos nem chad-nek születtünk. Én àtadom a lehetőséget hogy helyettem farkaljanak meg mindenkit :D Ha nagyon kivagyok majd max prosizok egyet
dec. 31. 13:20
 6/17 A kérdező kommentje:
Én nem szexpartnert keresek
dec. 31. 13:31
 7/17 anonim válasza:

Milyen helyeken vagy jelen ahol emberek vannak? Szóval vannak helyzetek ahol megtörténhetne. Vannak barátaid, társaságok akikkel/ahova eljársz?

Amúgy ez, hogy esélyt akarsz annyira meghunyászkodóan hangzik.

dec. 31. 13:49
 8/17 A kérdező kommentje:
Személyes baráti kapcsolataim nincsenek. Nem igazán találok senkit megyén belül, így csak interneten tudok ismerkedni. Nekem ez a random idegenekhez odamenni és leszólítani, elég fura dolog lenne, szerintem sokan nem is díjjaznák.
dec. 31. 14:06
 9/17 anonim válasza:
#8 akkor pl ez jó irány lenne, hogy úgy általában is erősíteni az emberi kapcsolataidat. eljárni helyekre ahol olyasmi van ami érdekel. esetleg szervezni dolgokat. ha meg nem tudod mi érdekel, akkor meg eleve keresgélni, mi lehet az, kibontani jobban a személyiségedet. ilyesmiben belebukkanhatsz esetleg valakibe akivel érdeklitek egymást.
dec. 31. 18:00
 10/17 anonim válasza:
Ha leírnád, hány éves vagy és merre laksz, nagyobb lenne az esély ismerkedésre
dec. 31. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!