Külföldön élve észrevettem, hogy azok a barátaim, akik M.o.-ról szereztek barátnőt, mind olyan lányt fogtak ki, akik csak ki akarták használni őket. Szerintetek jól csinálom, hogy magyarországi lányoknak nem adok esélyt?
Vagy hülye vagyok, hogy elzárom magamat tőlük?
Csak azt akarom elkerülni, hogy valaki csak azért "szeressen" belém, mert rajtam keresztül könnyen kijuthat a csodálatos nyugatra.
Szóval ezért max olyan lánnyal ismerkednék, aki már régóta külföldön él és saját életet épített fel.
Mi a véleményetek?
Ez a dal kiválóan összefoglalja, miért csak magyar nőt szabad választani.
"Csak azt akarom elkerülni, hogy valaki csak azért "szeressen" belém, mert rajtam keresztül könnyen kijuthat a csodálatos nyugatra."
Nyugi, senki sem fog beléd szeretni attól, hogy állításod szerint külföldön élsz. Aki meg ki akar jutni a nem létező "csodálatos nyugatra" az a szabad mozgás jogával megteheti. Azok a hölgyek akik ott akarják a szerencséjüket megtalálni, és vagy az eszük, vagy a külsejük megvan hozzá azok nélküled is lazán megoldják. Sőt rád sem hederítenek. Azok akik meg "kitartottságra" vágynak, azokról meg virít itthon és külföldön is. De ha ezt a gyakoriról kell megtudnod, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!