Szerintetel Magyarországon hányadik oltásig fogunk elmenni?
Figyelt kérdés
Negyedik, ötödik, hatodik stb. Mikor, hánynál lesz vége?2021. dec. 19. 18:31
1/21 anonim válasza:
Én alapvetően kicsit pesszimista vagyok, szóval valószínűleg ez szól belőlem, de szerintem soha nem lesz már vége, ez maradni fog, évente 1 vagy 2 oltás lesz.
2/21 anonim válasza:
Amíg ebben nagy üzletet látnak,addig oltások is lesznek.
Nálunk nem az emberi élet a fontos .
3/21 anonim válasza:
Megsúgom hogy nem lenne 3. 4. szuri ha nem lett volna ennyi fosos magyar ebben az országban, miattuk áll a bál, mondom ezt úgy hogy nekem az elején sem jutott eszembe hogy beadassak magamnak valami összehány szart, amit oltásnak hívnak. De vannak nálam okosabbak azok kérjék nyugodtan az én adagomat is.
4/21 anonim válasza:
Nem tudom, Magyarországon mennyi fog kelleni. Itt (külföld) január 17-töl a munkahelyeken a 3. lesz kötelezö.
5/21 anonim válasza:
Mivel ez nem az egészségvédelemről szól, addig lesz oltás, míg az emberek fel nem lázadnak ellene.
6/21 anonim válasza:
A FideSS olyan módon kényszeriti ki az oltásokat,oltakozol vagy kírugnak az állásodból.Természetesen ezt is munka adókra háritja át..Lásd,tanárok esete.
Dönteni kell,családom eltartása,vagy az oltás .
7/21 anonim válasza:
Valahanyadik oltás után be fogják jelenteni, hogy leállunk a számolással mert innentől a normális élethez rendszeres oltás kell amit nem kell számolgatni. Fél év vagy 3 hónap után (erről még vitáznak) frissítünk mint a windows különben mind meghalunk/megöljük az embertársainkat oltatlanul. Az immunrendszert konteónak bélyegzik és fact check-örök fogják cáfolni a létezését.
8/21 anonim válasza:
Amennyit a gyógyszerlobbi betervezett
10/21 anonim válasza:
Ha egy üzlet beindul, azt nem hagyják abba az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!