Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ffi 57 vagyok. Hol, milyen...

Ffi 57 vagyok. Hol, milyen internetes oldalakon tudok könnyebben 30+ korú lánnyokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kamaszkorom környékén úgy megkedveltem ezt a korosztályt, hogy azóta is csak ez vonz. :))

A korkülönbség érthetően nehezíti a dolgot. Meg az is, hogy viszonylag konkrét elképzelésem van a leendő partnerről.

Magam 177 cm, 95 kg, erős testalkatú, külsőre viszonylag jó megjelenésű, felsőfokú végzettségű, jó humorù férfi vagyok.

30-as, helyes, nőies külsejű (teltkarcsú, max. enyhén molett), kedves természetű, egyszerű lányt keresek.

Minden trollkodás nélkül, kinek milyen ötlete van? (Trollokra nem reagálok!)

Vagy lehet, hogy éppen olvassa ezt az ideális jelölt is? Akkor írjon rám bátran privátban.

#kapcsolat #30-as lánnyal ismerkednék #Idősebb férfi keres fiatal partnert
dec. 19. 09:29
1 2 3 4
 31/31 batragramzadarma válasza:
Én személy szerint igazat adok a kérdezőnek viszont én a korosztályomból választanék párt magamnak 45-50+Nem vonzottak a fiatalabbak.Lehet ő már az 57 évével papi nektek de mi már megéltük ezt a kort és nem a qva telefont b....szuk egész nap.Ti fiatalok ilyen pökhendi magatartással nem biztos hogy megélitek ezt a kort.
jan. 3. 16:42
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!