Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ffi 57 vagyok. Hol, milyen...

Ffi 57 vagyok. Hol, milyen internetes oldalakon tudok könnyebben 30+ korú lánnyokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kamaszkorom környékén úgy megkedveltem ezt a korosztályt, hogy azóta is csak ez vonz. :))

A korkülönbség érthetően nehezíti a dolgot. Meg az is, hogy viszonylag konkrét elképzelésem van a leendő partnerről.

Magam 177 cm, 95 kg, erős testalkatú, külsőre viszonylag jó megjelenésű, felsőfokú végzettségű, jó humorù férfi vagyok.

30-as, helyes, nőies külsejű (teltkarcsú, max. enyhén molett), kedves természetű, egyszerű lányt keresek.

Minden trollkodás nélkül, kinek milyen ötlete van? (Trollokra nem reagálok!)

Vagy lehet, hogy éppen olvassa ezt az ideális jelölt is? Akkor írjon rám bátran privátban.

#kapcsolat #30-as lánnyal ismerkednék #Idősebb férfi keres fiatal partnert
dec. 19. 09:29
1 2 3 4
 1/31 anonim válasza:
Ehhez már pénz kell, papi.
dec. 19. 09:35
 2/31 anonim válasza:
Sok pénz+sportautó
dec. 19. 09:36
 3/31 anonim válasza:

Aki 25-30 évvel idősebb palit keres, annál másról van szó, mint szerelemről, s ott akár a nő is lépni fog.

Egyébként meg sokan feltüntetik, hogy milyen kortartományban keresgélnek.

dec. 19. 09:47
 4/31 anonim válasza:
Facebook, kulonosen tiszanánai csoportokban van eselyed. 🤫😉
dec. 19. 10:20
 5/31 anonim válasza:
rosszlanyok.hu
dec. 19. 12:07
 6/31 anonim válasza:
Pénz kell ilyen kapcsolathoz, a férfiak is öregszenek, akár 45-50 még lehetett volna esély kimagasló külsővel és személyiséggel. De 57 évesen már inkább az 45+ a korosztályod és még azoknak se túl vonzó öszintén
dec. 19. 12:31
 7/31 anonim válasza:

177 cm-hez a 95 kg már sok, tehát gondolom, az erős testalkat már bizonyos fokú elhízást jelent.

Egyébként ismerkedni bármelyik társkeresőn tudsz. Megnézed az adott hölgy milyen paramétereket ír be, kit keress, ha illik rád, akkor írsz neki.

Néhány éve én is voltam társkereső oldalon, akkor voltam 31-32 éves és ha jól emlékszem, kb. 42 éves korig jelöltem be, hogy hány éves korig keresek társat.

Az agyamra ment, mikor 50- 60 éves férfiak is írtak.

dec. 19. 13:35
 8/31 anonim válasza:
Sokszor még a 40-es korosztály is kizárt egy 30-as nőnél,nemhogy az 60hoz közeliek
dec. 19. 13:39
 9/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes válaszokat.

Pl. "6", "7" válaszolóknak

(1-től 5-ig a vicc kategória.)

Hogy én is értelmesen reagáljak.

Merő kíváncsiságból írtam be ezt a kérdést. Igazában nincs gondom az ismerkedéssel.

Persze, tudom, hogy a korkülönbség egyre erőteljesebb akadály. Internetes keresőkön pl. már ezzel a korkülönbséggel lehetetlen ismerkedni. Ezt én elismerem. Hogy sok korombelit segít a pénze, a sport autója, stb... De sajnos én szentimentális vagyok, azt akarom, hogy magamért szeressenek. ;))

Tehát: nem vagyok gazdag, nincs sport autóm, a külsőmet sem nevezném szuper shármosan elegánsnak, meg George Cloony-tól is messze vagyok a szépséget illetően. (Persze nincs gondom az ön képemmel, én magamnak tetszek, jól tartom nagam, még 56-nak se nézek ki. ;)

Hogy akkor miben bízok? A személyes kommunikációban. Meg az önbizalmamban. Ezért én valójában már nem ismerkedem neten, hanem (bármilyen furcsán hangzik is) inkább utcán. Ami nem feltétlenül csak utca, szó szerint, hanem mondjuk inkább úgy, nyilvános hely. Lényeg, hogy beszédbe tudjak elegyedni a lánnyal, aki megtetszik. Persze a legelső tekintetéből leveszem, hogy irritálja e egy korom belivel való beszélgetés. Tehát minimum semleges reakcióval számolva kezdek csak társalgást. S nem szégyellősködtem soha utcán, parkban, kávézóban, metrón, könyvtárban, kiállításon , repülőtéri váróban, stb, stb., pár odaillő szót váltani valakivel. Olyan módon, hogy az akár külső szemlélő számára se tűnjön ismerkedési leszólításnak, tehát még véletlenül se hozzam az illető leányzót kellemetlen helyzetbe. S aztán már szó szót követ, finoman, kulturáltan lehet tovább ismerkedni, nagyon sokszor van pozitív eredmény.

Szóval lehangoló, hogy mindenki azt hiszi, csak a pénz, meg sport autó, stb...

Fiúk, kommunikálni, kapcsolatot építeni tudni kell. 50 év felett ha nem lesz pénzetek, nem fogtok tudni ismerkedni?

Vagy most fiatalon, ha egyszer lekapcsolják a netet, akkor oda a világ? Kezdjetek el élni.... a valóságban. :))

45+ korosztály?? Khmm. Ez sem rossz ötlet. Amint 60+ leszek, azonnal meg fogom fontolni. ;)

(Trollokra továbbra sem reagálok.)

dec. 19. 14:11
 10/31 anonim válasza:
Egy újabb dagadt vénember csinos fiatal csajt akar kérdés...
dec. 19. 16:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!