Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ffi 57 vagyok. Hol, milyen...

Ffi 57 vagyok. Hol, milyen internetes oldalakon tudok könnyebben 30+ korú lánnyokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kamaszkorom környékén úgy megkedveltem ezt a korosztályt, hogy azóta is csak ez vonz. :))

A korkülönbség érthetően nehezíti a dolgot. Meg az is, hogy viszonylag konkrét elképzelésem van a leendő partnerről.

Magam 177 cm, 95 kg, erős testalkatú, külsőre viszonylag jó megjelenésű, felsőfokú végzettségű, jó humorù férfi vagyok.

30-as, helyes, nőies külsejű (teltkarcsú, max. enyhén molett), kedves természetű, egyszerű lányt keresek.

Minden trollkodás nélkül, kinek milyen ötlete van? (Trollokra nem reagálok!)

Vagy lehet, hogy éppen olvassa ezt az ideális jelölt is? Akkor írjon rám bátran privátban.

#kapcsolat #30-as lánnyal ismerkednék #Idősebb férfi keres fiatal partnert
ma 09:29
 1/5 anonim válasza:
Ehhez már pénz kell, papi.
ma 09:35
 2/5 anonim válasza:
Sok pénz+sportautó
ma 09:36
 3/5 anonim válasza:

Aki 25-30 évvel idősebb palit keres, annál másról van szó, mint szerelemről, s ott akár a nő is lépni fog.

Egyébként meg sokan feltüntetik, hogy milyen kortartományban keresgélnek.

ma 09:47
 4/5 anonim válasza:
Facebook, kulonosen tiszanánai csoportokban van eselyed. 🤫😉
ma 10:20
 5/5 anonim válasza:
rosszlanyok.hu
ma 12:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!