Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ffi 57 vagyok. Hol, milyen...

Ffi 57 vagyok. Hol, milyen internetes oldalakon tudok könnyebben 30+ korú lánnyokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Kamaszkorom környékén úgy megkedveltem ezt a korosztályt, hogy azóta is csak ez vonz. :))

A korkülönbség érthetően nehezíti a dolgot. Meg az is, hogy viszonylag konkrét elképzelésem van a leendő partnerről.

Magam 177 cm, 95 kg, erős testalkatú, külsőre viszonylag jó megjelenésű, felsőfokú végzettségű, jó humorù férfi vagyok.

30-as, helyes, nőies külsejű (teltkarcsú, max. enyhén molett), kedves természetű, egyszerű lányt keresek.

Minden trollkodás nélkül, kinek milyen ötlete van? (Trollokra nem reagálok!)

Vagy lehet, hogy éppen olvassa ezt az ideális jelölt is? Akkor írjon rám bátran privátban.

#kapcsolat #30-as lánnyal ismerkednék #Idősebb férfi keres fiatal partnert
dec. 19. 09:29
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

Az a baj, hogy tul bobeszedu vagy. A 30-as csajok sem vevők erre ám. 🤫😉🤷‍♀️

Amugy extrem az egesz. Miert nem a korosztalyodban keresel valakit? 🤔

dec. 20. 14:01
 22/31 anonim válasza:

Utolsó mivel minden férfi 14-34 éves barátnőt akar.

(Férfiak korától függetlenül)

dec. 20. 14:05
 23/31 anonim válasza:
Ne etessétek a trollt, csak önfényezni/okoskodni jött ide, nem kérdezni.
dec. 20. 14:10
 24/31 A kérdező kommentje:

Kedves 21-es válaszadó!

Azért lehet így, mert én még nem a klaviatúrára rágörnyedve nőttem fel, hogy azt nyomkodjam gyalogosan, buszon, metrón autóban vezetés közben, munkahelyen, étkezés közben, mindig.

Én imádtam mindig személyesen kommunikálni, beszélgetni, kapcsolatokat építeni.

Azt meg honnan tudhatnád, hogy mire vevők a 30-as lányok? Ha te magad is az vagy, akkor annyit tudsz, hogy egy 30-as mire vevő.

De szerintem meg pont fordítva van.

Nagyon is vevők a nagy beszélgetésekre, a nyitott kommumikációra ebben az ingerszegény virtuális világban.

De Te éld csak az életedet a Metában, én meg (bő)beszélgetek a való világban. ;)

Miért nem keresek a korosztályomban? El sem tudom képzelni, hogy egy velem egykorú nővel kezdjek új kapcsolatba. Hosszan tudnám magyarázni hogy miért, de tök felesleges. Ez tény és kész.

(Meg nehogy már miattad még bőbeszédűbb legyek. Aztán meg rám kiabálod. ;))

dec. 20. 14:22
 25/31 anonim válasza:
24: ha a lanyok vevok IRL a suketelesedre, akkor miert itt osztod az eszt? 🤔👍🤣🤷‍♀️
dec. 20. 14:27
 26/31 anonim válasza:
Nem hosszú magyarázni miért öregek csúnyák ráncosak
dec. 20. 14:35
 27/31 A kérdező kommentje:

24, hogy majd egyszer a tiedre is vevők legyenek.

Csak láthatólag te sehol nem a lényeget érted meg.

dec. 20. 14:39
 28/31 A kérdező kommentje:

26,

Ha 55+ évesen öreg, ráncos és csúnya leszel, akkor már most kezdjed el kenni magad.

Akkor majd szép sima arcod lesz, és kisebb is. ;)

dec. 20. 14:42
 29/31 anonim válasza:
Botox nélkül nem vagy ránctalan 😂
dec. 20. 14:44
 30/31 anonim válasza:

#17 Red pill😂

Esetleg azt tudják ezek az öregebbek felmutatni hogy sokuk őszintén kedves egy nővel... Ez hianyzik a mostani harmincas, huszas korosztály pasijaiból... Hogy emberszámba vesszük a másikat, mondjuk. Ezen nem segít a redpill ideology, meg a pénz sem, fiatalon is lehet valaki teli, ha egy f✨szfej, őszintén magáért senkinek sem fog kelleni. Alulertekelik a férfiak normális viselkedést. Vagy épp összekeverik azzal, amit ők annak hisznek... (Ilyen harmincas "nice guy"-ok szoktak zaklatni megállás nélkül mindenféle platformon, és hiába közlöm velük, hogy nem, csak azért is zaklat, írogat, kellemetlen dolgokat kérdez. Másoknak meg azt meséli, hogy nem érti miert nem reagálok, ő olyan rendes srác, kedvesen ír nekem...)

dec. 28. 23:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!