Fiúk és lányok! Ha társkeresés kategóriában írtok ki kérdést hány privát üzenet szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek hányan szoktak írni. Írjátok meg a nemeteket és a korotokat is, esetleg ha lehet, hogy szoktatok-e leírást írni magatokról, melegként, biként vagy heteróként írtok, leírjátok-e a lakhelyeteket is!dec. 9. 20:57
31/35 anonim válasza:
A nőknek könnyű, a férfiaknak nehéz.
dec. 12. 00:02
32/35 anonim válasza:
Nem ertem azokat a noket akik keseregnek!!!! Nincs mibol valogatni??? Jobb ha be polhalosodtok. Nah a 10-20 emberbol egy se jo akkor az ilyen maradjon is egyedul.
dec. 12. 03:42
33/35 anonim válasza:
Évek óta ugyanattól a 4 embertől kapok üzeneteket.
dec. 12. 05:10
34/35 anonim válasza:
19 éves meleg srácként írtam ki talán egyszer egy ismerkedős jellegű posztot.
Kaptam jópár üzenetet.. 30+os férfiaktól, akik dugni akartak. Soha többé nem írtam ki semmit :D
Sőt, az utóbbi időkben már a meleg kategóriát is kerülöm, mert szinte bármire válaszolok információs jelleggel, mindig jön valakitől utána egy privát üzenet, szintén dugás jelleggel. Kihagyom, köszömöm. Inkább maradok szingli :D
dec. 16. 07:38
35/35 anonim válasza:
Nem jött válasz sosem,pedig én csak laza kapcsolatot kerestem negyvenes nőként.Feladja az ember,mert ha a neten sincs senki és élőben sem,akkor marad a társas magány,amiben eddig élt.
dec. 17. 05:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!