Fiúk és lányok! Ha társkeresés kategóriában írtok ki kérdést hány privát üzenet szokott érkezni?
Azt hiszem én a társkereső oldalakhoz hasonlítottam, azért érezhetem kevésnek.
11
Itt kevesebb a férfi, de jobb a minőség. Tapasztalat.
Én egyszer innen ismertem meg valakit. Teljesen más téma volt, de egy évig nagyon jókat beszélgettünk, aztán sajnos abbamaradt a kapcsolat. De egyetértek azokkal, akik azt írják, itt jobb a minőség.
32N
#6 "Úgy tűnik a férfiaknak nehéz az ismerkedés, hiába próbálkoznak."
Viszont, ha nem is próbálkozol, akkor még ennyi esélyed sincs a sikerre...
#6 és #16:
Tudjátok, mit szoktam mondani? Hogy nekünk nőknek sincs könnyű dolgunk, baromira nem! De, hogy nektek sokkal nehezebb az biztos. Ennyi elmerottyant picst, aki manapság van…. Köztünk vagyok, látom mit művelünk sokan, és a belem kifordul. Ezzel nem azt mondom, ti tökéletesek vagytok! De be kell látni, még mindig sokkal jobbak vagytok nálunk. És aki ezek után még próbálkozik. Na az előtt le a kalappal!
17-es, manapság nem sokan képesek az önreflexióra, szóval jó ilyet olvasni. És valóban, főleg a nőkkel szaladt el sok esetben a ló, mert hiába próbálják páran még mindig úgy állítani be hogy nőelnyomás van, valójában pont hogy a nőknek kedvez legalább 5-10 éve a világ, egyre inkább aránytalanul. Ami még magában nem is feltétlen lenne akkora probléma, de ezzel nagyon sokan vissza is élnek, a férfiak rovására.
És ugye akik próbálkoznak tovább, tele lesznek sérülésekkel, vagy alapból is sok köztük a mentálisan kattant, férfi oldalról is. Az meg pont azokon a nőkön fog csattanni, akik még nyitottabbak ténylegesen az ismerkedésre. Tudom mert mostanában én meg a férfi oldal otrombasága és torzulása felé lettem tudatosabb, amit korábban kevésbé láttam meg. Szóval igen, alaposan össze lett cseszve a két nem helyzete az utóbbi években. És egyre többen bekajálják ezt az agresszív, erőszakos, hergelő mocskot amit fentről öntenek ránk ilyen téren is (mindkét oldalról, de a női oldalé sokkal mainstreamebb már), és lassan szó szerint a csapból is ez folyik. Lassan tűt a szénakazalban szintű lesz normális embereket találni mindkét nemből, annyira elvadítják és traumatizálják egymást az emberek, meg most már a két nem is egyre inkább.
Sok a hibbant férfi is, de a legtöbb már általunk hibbant meg. Amit meg is értek.
A normális emberek meg inkább bezárkóznak, mert már nem bírják ezt a sok szart.
Nőelnyomás? Már álmunkban sem! 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!