Lehet, itt sikerrel járok az ismerkedésben? (leszbikus kategória) 19/l/Budapest
Szóval itt is szerencsét próbálok, mert miért ne, ha már más platformokon nem jártam sikerrel -oké, amúgy kb egy hétig volt letöltve a HER, mert egy kicsit kihalt volt- lehet, hogy álmaim valakije szintén itt keres kapcsolatot vagy bármi egyebet.
Egy kicsit rólam: 19 éves vagyok, utolsó évem gimiben, jövőre biológiát szeretnék tanulni egyetemen. Szeretem a természettudományokat, és a természetet, miképp az állatokat és növényeket is (van egy, még élő kaktuszom négy éve), szeretek kirándulni, de emellett szoktam olvasni és olykor verseket is írni. Egyik legnagyobb erőt a mindennapokban számomra a zene adja, nem tudok énekelni, se táncolni, sajnos.
180cm vagyok, zöldes szemeim vannak, nem mondanám az öltözködésemet/külsőmet/viselkedésemet se feminimnek, se maszkulinnak. Továbbá imádok filmeket és sorozatok nézni.
Ui. Ha már eljutottál idáig, nagyon köszönöm. Ha van kedved, nyugodtan ajánlj filmeket/sorozatokat/zenéket/könyveket, amiket szerinted érdemes lenne mindenkinek látnia.
#1 nagyon köszönöm!
#2 nem, az íróasztalomon. Amúgy nagyon nem értem az üzeneted célját, mármint annyi minden másra tehettél volna megjegyzést
#3 először én is arra gondoltam, hogy oda írnám ki, de ott többynire hetero személyek keresnek, szóval itt sokkal több leszbikushoz jut el, mármint gondolom én
Szia nekem lenne kedvem ismerkedni :)
Igaz nem vagyok Bp-i sajnos :/
25 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!