Fiúk és lányok! Ha társkeresés kategóriában írtok ki kérdést hány privát üzenet szokott érkezni?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek hányan szoktak írni. Írjátok meg a nemeteket és a korotokat is, esetleg ha lehet, hogy szoktatok-e leírást írni magatokról, melegként, biként vagy heteróként írtok, leírjátok-e a lakhelyeteket is!dec. 9. 20:57
1/35 anonim válasza:
1, Max. 1 db. jön; 2, F/42. Nem szoktam részletekbe belemenni, csak női partnert keresek.
dec. 9. 22:20
2/35 anonim válasza:
0
F31
dec. 9. 23:41
3/35 anonim válasza:
Nekem sem jött egy sem. F
dec. 10. 06:20
4/35 anonim válasza:
Egyszer írtam ki ilyet. 0 megkeresés volt.
F
dec. 10. 08:30
5/35 anonim válasza:
Jó, hogy van ez a kategória, de eddig nulla megkeresés jött. Ha én üzentem valakinek akkor sem jött válasz.
dec. 10. 09:12
6/35 anonim válasza:
Úgy tűnik a férfiaknak nehéz az ismerkedés, hiába próbálkoznak.
dec. 10. 09:21
7/35 anonim válasza:
Én egyszer írtam ki kérdést férfiként, jött rá 3 megkeresés. Egyet a kora miatt el kellett engedjek, de a másik kettőbe se volt sok köszönet. Feleslegessé vált végül az egész beszélgetés, mivel mindkét nő egy ponton random ghostingolt. Pedig érdekes módon nagyon érdeklődőek voltak, és állítólag nagyon örültek nekem végig. Megéri jófejnek lenni, és normális emberként tekinteni az itteniekre. Mondom ezt úgy, hogy számolatlan másik itteni esetet is sorolhatnék.
dec. 10. 10:36
8/35 anonim válasza:
Nem most írtam már ki kérdést, de egy éven belül volt. Válaszokban érdeklődtek páran, üzenetben is 1-2 lány. Mondjuk semmi komoly nem lett belőle, mert mindenki akivel jót beszélgettünk iszonyat messze lakott és megmaradtunk barátoknak.
dec. 10. 11:20
9/35 anonim válasza:
Nem sok, 10-15.
N/37
dec. 10. 11:37
10/35 anonim válasza:
ma 11:37 Azert az eleg sok!! Egy idosek vagyunk :P 37/f
dec. 10. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!