Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Fiúk és lányok! Ha társkeresés...

Fiúk és lányok! Ha társkeresés kategóriában írtok ki kérdést hány privát üzenet szokott érkezni?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok kinek hányan szoktak írni. Írjátok meg a nemeteket és a korotokat is, esetleg ha lehet, hogy szoktatok-e leírást írni magatokról, melegként, biként vagy heteróként írtok, leírjátok-e a lakhelyeteket is!

dec. 9. 20:57
1 2 3 4
 21/35 anonim válasza:

Mert másban a szálkát is, maguknál meg a gerendát sem látják sokan.

Normális élet ezen a Földön, szerintem már soha nem lesz. De hát magunknak köszönhetjük.

dec. 11. 13:49
 22/35 anonim válasza:
Nekem szokott pár jönni férfiként, de aztán meggondolom magam :D Nagyon nehéz komolyan venni a gyk-n való irogatást.
dec. 11. 13:53
 23/35 anonim válasza:
Hát a társadalmat alaposan szétcseszik és atomizálják, az tény. Az emberek végül kénytelenek lesznek saját, mini buborékokat építeni, amit aztán alig pár, de a számukra megfelelő emberekkel töltenek fel. Csak ugye itt lép be amit pl az online ismerkedéssel is sikerült tenni, hogy mostanra hatalmas százalékban már működésképtelen. Pedig egykor még nagyon jó eszköz volt, a hasonló emberek megtalálására, és az életünkbe való behozásukra.
dec. 11. 14:03
 24/35 anonim válasza:
Most sem a társkeresőkkel van baj, hanem a rajtuk levő emberekkel. Nálam pl. hosszú ideje szóba sem jöhet, hogy beregisztrálok bármelyikre is. Fontosabb a nyugalmam.
dec. 11. 14:06
 25/35 anonim válasza:
Sok az agymosott, lelkisérült az tény, ezért normális emberre akadni társkeresőn szinte lehetetlen. A sok próbálkozás csak kiégéshez vezet, sajnos nem az áhított boldogsághoz. Ha nem változik az emberek mentalitása szomorú, magányos évek következnek.
dec. 11. 14:08
 26/35 anonim válasza:
Ahogy látom, már azok az évek vannak és ez jobb nem lesz csak rosszabb.
dec. 11. 14:10
 27/35 anonim válasza:
Lehet benne valami. Én az év első felében jutottam erre a következtetésre, és kezdtem el berendezkedni az egyedüllétre. Fél év jelenkori ismerkedés tapasztalása elég volt hozzá, látva hogy ennyi év után mi történt az emberi kapcsolatokkal, és nemek közötti viszonnyal. De abból a számomra legjobbat próbálom azóta is kihozni. Azért megvannak az előnyei ennek is.
dec. 11. 14:17
 28/35 anonim válasza:

Én is dettó! Én is frankót az egyedüli életre rendezkedtem be. Atyaúristen! El sem hiszem, hogy mástól is ezt olvasom!

Nekem évek alatt jutott ki bőven a szarból, természetesen nekem is megvan benne a részem, de a legtöbb olyan szintű igazságtalanság volt, amit már nem vesz he a gyomrom és mégegyszer képtelen vagyok átélni. Igyekszem én is a jó oldalára koncentrálni, de nem olyan egyszerű. Több, mint egy éve a közelben nem volt pasi körülöttem. Nagyon hiányzik a férfi társaság, egy jó beszélgetés. Ahhh istenem! Az a baj, hogy egy volt, egy aki megmutatta lehet másképp is, csak rá kellett jönnöm h hazugság volt. Azóta megesz a fene, a mézesmadzag el lett húzva előttem, és nem konkrétan az a személy, hanem maga az élethelyzet iszonyat hiányzik.

dec. 11. 15:03
 29/35 anonim válasza:
Pontosan, rossz társtalanul, viszont azért maradnak sokan szinglik, mert ritka az abszolut komolyan vehető, társnak is való személy. Aki tényleg társ és nem csupán addig, míg szexelgetni meg programozgatni kell.
dec. 11. 15:28
 30/35 anonim válasza:

Ha már itt tartunk. A szexelgetés. Egyszerűen az sem megy, mert értem én h csak szexkapcsolat, de lehet ezt normálisan is. Azonban itt is a tisztelet teljes hiánya. Semmibe nem lehet normális keretek között belekezdeni.

És ott a másik véglet is. Ha valaki megjátsza, méghozzá profin h akar, de mire mindig rákerülne konkrét dolgokra a téma, máris hátra arc és teljes elutasítás. Ki érti ezt?

dec. 11. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!