Hol találtátok meg a párotokat? Más is tapasztalt olyat, hogy nehéz egy normális embert találni?
Egyetemen nincs senki szóba jöhető, a korombeliek többsége már foglalt, a bulik és a Tinder/egyéb társkeresők/gyakori teljesen használhatatlan komoly kapcsolat céljából, máshol meg szóba se jön ez a dolog.
Már volt több próbálkozásom főleg netről, de egyikből sem lett semmi, mert a másik fél pár találkozó után lekopott és társai.
Nő vagyok ha ez számít, és nem kérek privátokat
Tényleg arra lennék kiváncsi hogy én vagyok-e béna vagy más is tapasztalta ezt.
Szerintem olyan mondatokat kell megfogalmazni magadról, ami nem tucat szöveg. Valami egyedi, ami megmutatja az erősséged.
Én az olyan szövegre bukom a férfiaknál, ami vicces, gyengéd, erotikus. A női verziója is működik. Ne olvadj bele a háttérbe.
#33 Az, hogy mi a vicces, azért nem annyira speciális. Másképp nem létezne vicc. Valakinek értenie kell.
Az erotikus nem ugyanaz, mint a közönséges. És az, akinek nem jön be, az így járt. Nekem bejön.
Én azt gondolom, hogy a mai világban nincsen értéke a beszélgetésnek, legtöbben csak egy húzás vagyunk jobbra, vagy balra, preferenciától függően.
Sok társkereső oldal van, de azokon saját tapasztalataim szerint rettentő nehéz ismerkedni. Vagy éppen előre megírt algoritmusok írják az üzeneteket, csak azért, hogy vásárolj prémium tagságot...
Nehéz az ismerkedés, mert a kapcsolatok felszínesek, nincsenek mélységek, a párok nem ismerik egymást, és nem is az a cél, hogy megismerjék.
Ha gondolod, beszélgethetünk részletesebben is, de nem kértél privátot, tiszteletben tartom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!