Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol találtátok meg a párotokat...

Hol találtátok meg a párotokat? Más is tapasztalt olyat, hogy nehéz egy normális embert találni?

Figyelt kérdés

Egyetemen nincs senki szóba jöhető, a korombeliek többsége már foglalt, a bulik és a Tinder/egyéb társkeresők/gyakori teljesen használhatatlan komoly kapcsolat céljából, máshol meg szóba se jön ez a dolog.

Már volt több próbálkozásom főleg netről, de egyikből sem lett semmi, mert a másik fél pár találkozó után lekopott és társai.

Nő vagyok ha ez számít, és nem kérek privátokat

Tényleg arra lennék kiváncsi hogy én vagyok-e béna vagy más is tapasztalta ezt.

nov. 16. 18:44
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
Ez nem a felnőtt párkapcsolatok, itt viszonylag béke van. Sokan jobban is szeretnek itt tenni fel hasonló kérdést, pontosan ezért.
nov. 17. 13:57
 32/43 anonim válasza:

Szerintem olyan mondatokat kell megfogalmazni magadról, ami nem tucat szöveg. Valami egyedi, ami megmutatja az erősséged.

Én az olyan szövegre bukom a férfiaknál, ami vicces, gyengéd, erotikus. A női verziója is működik. Ne olvadj bele a háttérbe.

nov. 18. 13:25
 33/43 anonim válasza:
#32: "Én az olyan szövegre bukom a férfiaknál, ami vicces, gyengéd, erotikus." Jó, és kapásból honnan tudhatná bárki is, hogy kinek mi a vicces? Az erotikát meg hagyjuk, ha bármelyik férfi erotikus szöveggel nyit, rögtön prüszkölni kezdenek a nők, hogy "ez is csak a farkával gondolkodik".
nov. 18. 17:54
 34/43 anonim válasza:

#33 Az, hogy mi a vicces, azért nem annyira speciális. Másképp nem létezne vicc. Valakinek értenie kell.

Az erotikus nem ugyanaz, mint a közönséges. És az, akinek nem jön be, az így járt. Nekem bejön.

nov. 18. 20:38
 35/43 anonim válasza:
#34: Persze, csak nem mindenki érti/élvezi pl. a morbid vagy a fanyar humort. Humorból is van ezerféle. Nyilván lehet finoman is erotikus témákról beszélni, de szerintem már csak azért sem fog egy átlag férfi kapásból ezzel indítani, mert egy átlag nőt rögtön kiver a víz, ha előkerül az erotika egy vadidegen "szájából".
nov. 18. 21:01
 36/43 anonim válasza:

Én azt gondolom, hogy a mai világban nincsen értéke a beszélgetésnek, legtöbben csak egy húzás vagyunk jobbra, vagy balra, preferenciától függően.

Sok társkereső oldal van, de azokon saját tapasztalataim szerint rettentő nehéz ismerkedni. Vagy éppen előre megírt algoritmusok írják az üzeneteket, csak azért, hogy vásárolj prémium tagságot...

Nehéz az ismerkedés, mert a kapcsolatok felszínesek, nincsenek mélységek, a párok nem ismerik egymást, és nem is az a cél, hogy megismerjék.

Ha gondolod, beszélgethetünk részletesebben is, de nem kértél privátot, tiszteletben tartom. :)

nov. 18. 22:00
 37/43 A kérdező kommentje:
#36 írhatsz ha szeretnél.
nov. 18. 22:02
 38/43 anonim válasza:
#35 Igen, igazad van. De az elején óvatosan kezdve fel lehet térképezni, merre lehet haladni. Én sem vagyok vevő az ajtóstól a házba stílusra, de pl. te is nagyon jól lavírozol. Biztos, hogy ebben a tempóban nagyon nem fogsz mellé. Az erotikától pedig ha kiveri a víz a nőt, akkor azt el kell engedni. Gondolom, nem az a célod, hogy mellébeszélj folyton, hanem hogy lényegre térhess egy idő után.
nov. 19. 08:28
 39/43 anonim válasza:
Látod kérdező, csak megérte az a kezdeti pár komment hogy nyiss az itteniek felé is. Mármint remélem megérte, és tényleg normális emberek írtak rád.
nov. 19. 10:33
 40/43 anonim válasza:
#38: Ritka, ha manapság valaki értékeli a másikat, és nem csak a szórakozása eszközét látja benne. Sajnos sokszor "lőttem mellé", pedig normális, udvarias, érdeklődő voltam, de legtöbbször minimális vagy semmilyen érdeklődést sem kaptam, és egyáltalán nem azt érzékeltem, hogy nyitottak lennének a nők akár finom erotikára, akár csak egy személyes találkozásra. Nem az lenne a célom, hogy kihasználjak és eldobjak másokat, de annak sem látom túl sok értelmét, hogy egy arctalan-névtelen emberrel társalogjak heteken-hónapokon át.
nov. 19. 18:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!