Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol találtátok meg a párotokat...

Hol találtátok meg a párotokat? Más is tapasztalt olyat, hogy nehéz egy normális embert találni?

Figyelt kérdés

Egyetemen nincs senki szóba jöhető, a korombeliek többsége már foglalt, a bulik és a Tinder/egyéb társkeresők/gyakori teljesen használhatatlan komoly kapcsolat céljából, máshol meg szóba se jön ez a dolog.

Már volt több próbálkozásom főleg netről, de egyikből sem lett semmi, mert a másik fél pár találkozó után lekopott és társai.

Nő vagyok ha ez számít, és nem kérek privátokat

Tényleg arra lennék kiváncsi hogy én vagyok-e béna vagy más is tapasztalta ezt.

ma 18:44
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Azt hozzátenném hogy nem vagyok az a tipikusan társasági ember, de zárkózottnak sem mondanám magam, valahol a kettő között. De ezzel sok ember van így
ma 18:46
 2/17 anonim válasza:
Igen, ezzel sok ember van így. :) Élőben pedig szóba sem jöhet az ismerkedés, mert kb lehetetlen. Csak egy beszélgetés kezdeményezés is süket fülekre talál.. de van remény:)
ma 18:50
 3/17 anonim válasza:
Azzal, hogy kizárod a privátot, kizárod a normális ismerkedni szándékozókat is. Mert vannak itt is.
ma 18:51
 4/17 A kérdező kommentje:
#3 nekem nem voltak jó tapasztalataim, biztosan vannak normálisak, de én belefáradtam a magam részéről. Másrészt ez a kérdés nem arra irányul hogy ismerkedjek, hanem véleményeket szeretnék kapni a témában, tapasztalatokra vagyok kiváncsi. Nem értem ebbe miért kellett belekötni.
ma 18:54
 5/17 anonim válasza:
Ha nem kérsz privátot, akkor még nem vagy elég éhes. További jó válogatást kívánok. Bár ezek után sejtem, hogy a többi helyen lévő embereket is miért bélyegzed használhatatlannak. Méghozzá nőként.
ma 18:56
 6/17 anonim válasza:
De hogy adjak hasznosabb tanácsot is, szinte sose a helyszín számít. Hanem a hozzáállás, és a megfelelő szelektálás. Na szerintem nálad ez úszik el. Aki jó lenne kizárod, aki alkalmatlan vagy suttyó volt, azokkal pedig megpróbálkoztál. Ez csak az én tippem, tévedhetek is.
ma 18:57
 7/17 A kérdező kommentje:
#6 nem gondolom hogy erről lenne szó, nem szoktam kizárni csak úgy senkit, szoktam esélyt adni az adott embernek ha értelmét látom.
ma 19:00
 8/17 anonim válasza:
Dehát épp most zártad ki a teljes gyakoris közösséget, ilyen lazán :D És akkor ki tudja milyen kivételek vannak még, ahol nem. Én tudom hogy sok itt a gázos sőt kattant alak, de azért nem mindenki az. És most nem magamra gondolok, de lehet hogy épp most zártad ki ezzel a döntéssel a leendő tökéletes párodat is.
ma 19:22
 9/17 kürtőskalácska válasza:
Egy iskolába jártunk ott ismertük meg egymást.
ma 19:31
 10/17 anonim válasza:

Interneten.

Tapasztalatom meg az, hogy általában az az ember nem talál normális partnert, aki nem is érdemli meg.

ma 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!