Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol találtátok meg a párotokat...

Hol találtátok meg a párotokat? Más is tapasztalt olyat, hogy nehéz egy normális embert találni?

Figyelt kérdés

Egyetemen nincs senki szóba jöhető, a korombeliek többsége már foglalt, a bulik és a Tinder/egyéb társkeresők/gyakori teljesen használhatatlan komoly kapcsolat céljából, máshol meg szóba se jön ez a dolog.

Már volt több próbálkozásom főleg netről, de egyikből sem lett semmi, mert a másik fél pár találkozó után lekopott és társai.

Nő vagyok ha ez számít, és nem kérek privátokat

Tényleg arra lennék kiváncsi hogy én vagyok-e béna vagy más is tapasztalta ezt.

nov. 16. 18:44
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

#9 köszia választ.

#10 ezt mire alapozod?

nov. 16. 19:35
 12/43 anonim válasza:
Hát pedig éppen a tanuló évek azok, amikor a legnagyobb a merítési lehetőség. Talán a "szóba jöhető" csoportot határoztad meg nagyon szűkre....
nov. 16. 19:48
 13/43 anonim válasza:

Én idén nyáron végeztem az egyetemen és nekem is hasonló tapasztalataim vannak, mint neked kérdező.

Nekem csak komoly kapcsolat jöhet szóba azonban ilyet manapság nagyon nehéz találni. A felszínesség, a teljes kiégés, céltalanság és motiválatlanság jellemző a társadalom nagy részére ( Tisztelet a kivételnek, mert mindig vannak).

Én is nagyon kezdek belefáradni abba, hogy energiát fektessek olyan dolgokba amik hiábavalóak és olyan emberekre pazaroljam az időmet, akik nem érdemlik meg.

Szóval nem csak te vagy egyedül így és remélem tudtam segíteni a válasszal.

Prívátban kicsit jobban ki tudnám fejteni, de tiszteletben tartom a kérdésedet.

nov. 16. 20:00
 14/43 A kérdező kommentje:
#13 írj nekem nyugodtan, szívesen beszélgetek, mert a kölcsönös tapasztalatok megosztása, ezen keresztül akár egymás segítése lenne a kérdésem célja. Annak ellenére hogy itt már lehordtak egyesek mindennek, amiért kizárom a lehetőségeket.
nov. 16. 20:04
 15/43 anonim válasza:

Én is azt tapasztalom mint te kérdező, és kb. ugyanazt tudnám leírni mint a #13-as válaszoló.

Sajnos azt kellett leszűrnöm, hogy egyszerűen a külsőm nem váltja ki azt hogy szívesen megismerjenek. Ez van :( 40/f

nov. 16. 20:21
 16/43 A kérdező kommentje:

#15 sajnálom, pedig nem hiszem hogy kizáró ok, mert nagyon sok előnytelen külsejű ember él boldog párkapcsolatban.

De igen, kétségtelen tény hogy annak vannak jó esélyei ismerkedés terén, aki jó fizikai adottságokkal rendelkezik.

nov. 16. 20:23
 17/43 anonim válasza:

Sokat számít a hozzáállás is másokhoz, neten is! Úgy hogy nem láttak úgy is szívessen beszélgettek hosszabb ideig is már velem.

Érdeklődni kell a másik iránt, meghallgatni hogy őt mit érdeklik. Aztán közben megismered részben milyen ember és jobban tudsz választani. De igen biztos sok fura személy van neten is! Nehéz ügy.

nov. 16. 20:38
 18/43 anonim válasza:

Nincs aki kezdemenyezzen? V valogatsz, ha igen, mi alapjan, lehet tul magasan van a lec?

Szerintem a tobbseg parkapcsolatot szeretne, lehet rossz korben mozogsz, ha nem igy latod.

Tinderen, buliban es gyakorin is lehet komoly kapcsolatot szerezni. Ahogy fentebb irtak nem erdemes kizarni ezeket.

nov. 16. 20:47
 19/43 A kérdező kommentje:
#18 igen, többnyire nincs kezdeményező, ha meg van az csak alkalmai kapcsolatot szeretne.
nov. 16. 20:49
 20/43 anonim válasza:
Én egyedülálló vagyok, bár ennek részben a zárkózottságom is az oka. Élőben nincs lehetőségem ismerkedni, faluban élek, ahol tényleg semmi sincs, a korombeli nők nagy része családos, aki pedig tehette, az elhúzott innen. Kisvárosban dolgozom, a munkahelyen csak idősebbek vannak, a kissé tágabb környezetemben ugyan akad pár fiatalabb nő, de vagy nagyon fiatalok hozzám (kb. huszonévesek), vagy van valakijük, esetleg mindkettő. A programok jó része a családosoknak vagy az időseknek szól, így ez is kizárva. Nincsenek olyan közösségi terek, ahol össze lehetne jönni, de egyébként a kisvárosban is szinte csak vagy nagyon fiatalok vannak, vagy nálam idősebbek, aki meg nagyjából egykorú lenne velem, az jórészt elkelt. A random megszólítgatásnak nincs értelme, maradna a netes ismerkedés, de az katasztrófa, úgyhogy ez így eléggé kilátástalan.
nov. 16. 20:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!