Hol találtátok meg a párotokat? Más is tapasztalt olyat, hogy nehéz egy normális embert találni?
Egyetemen nincs senki szóba jöhető, a korombeliek többsége már foglalt, a bulik és a Tinder/egyéb társkeresők/gyakori teljesen használhatatlan komoly kapcsolat céljából, máshol meg szóba se jön ez a dolog.
Már volt több próbálkozásom főleg netről, de egyikből sem lett semmi, mert a másik fél pár találkozó után lekopott és társai.
Nő vagyok ha ez számít, és nem kérek privátokat
Tényleg arra lennék kiváncsi hogy én vagyok-e béna vagy más is tapasztalta ezt.
#9 köszia választ.
#10 ezt mire alapozod?
Én idén nyáron végeztem az egyetemen és nekem is hasonló tapasztalataim vannak, mint neked kérdező.
Nekem csak komoly kapcsolat jöhet szóba azonban ilyet manapság nagyon nehéz találni. A felszínesség, a teljes kiégés, céltalanság és motiválatlanság jellemző a társadalom nagy részére ( Tisztelet a kivételnek, mert mindig vannak).
Én is nagyon kezdek belefáradni abba, hogy energiát fektessek olyan dolgokba amik hiábavalóak és olyan emberekre pazaroljam az időmet, akik nem érdemlik meg.
Szóval nem csak te vagy egyedül így és remélem tudtam segíteni a válasszal.
Prívátban kicsit jobban ki tudnám fejteni, de tiszteletben tartom a kérdésedet.
Én is azt tapasztalom mint te kérdező, és kb. ugyanazt tudnám leírni mint a #13-as válaszoló.
Sajnos azt kellett leszűrnöm, hogy egyszerűen a külsőm nem váltja ki azt hogy szívesen megismerjenek. Ez van :( 40/f
#15 sajnálom, pedig nem hiszem hogy kizáró ok, mert nagyon sok előnytelen külsejű ember él boldog párkapcsolatban.
De igen, kétségtelen tény hogy annak vannak jó esélyei ismerkedés terén, aki jó fizikai adottságokkal rendelkezik.
Sokat számít a hozzáállás is másokhoz, neten is! Úgy hogy nem láttak úgy is szívessen beszélgettek hosszabb ideig is már velem.
Érdeklődni kell a másik iránt, meghallgatni hogy őt mit érdeklik. Aztán közben megismered részben milyen ember és jobban tudsz választani. De igen biztos sok fura személy van neten is! Nehéz ügy.
Nincs aki kezdemenyezzen? V valogatsz, ha igen, mi alapjan, lehet tul magasan van a lec?
Szerintem a tobbseg parkapcsolatot szeretne, lehet rossz korben mozogsz, ha nem igy latod.
Tinderen, buliban es gyakorin is lehet komoly kapcsolatot szerezni. Ahogy fentebb irtak nem erdemes kizarni ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!