Hol találtátok meg a párotokat?
Más is tapasztalt olyat, hogy nehéz egy normális embert
találni?
Figyelt kérdés
Egyetemen nincs senki szóba jöhető, a korombeliek többsége már foglalt, a bulik és a Tinder/egyéb társkeresők/gyakori teljesen használhatatlan komoly kapcsolat céljából, máshol meg szóba se jön ez a dolog.
Már volt több próbálkozásom főleg netről, de egyikből sem lett semmi, mert a másik fél pár találkozó után lekopott és társai.
Nő vagyok ha ez számít, és nem kérek privátokat
Tényleg arra lennék kiváncsi hogy én vagyok-e béna vagy más is tapasztalta ezt.
Azért, mert ha például kiírom ide, hogy 43 éves átlagos/vékony testalkatú, fiatalos, filmművészet és zene irán érdeklődő pasiként örömmel ismerkednék, írjatok privátot, akkor senki sem ír, se te, se senki más. :D
nov. 16. 20:58
22/43 anonim válasza:
#21: Az a baj, hogy ezt bárhol írod ki, senkit sem fogsz érdekelni, mert kikiáltanak "unalmasnak", és a külsődet sem fogják elég vonzónak tartani (még így, látatlanban is jelentéktelennek tartják azt, aki átlagos). Amíg a szavak szintjén maradunk, a legtöbb nő azt adja elő, hogy neki elég egy átlagos pasi, aki értelmes, normális, rendes stb., aztán meg a gyakorlat teljesen mást mutat, úgyis találnak benned valami apróságot, amire hivatkozva kiszórhatnak.
nov. 16. 21:04
23/43 anonim válasza:
Miért ne válogatnának? Ha belső értékek vagy nem számítanak vagy nem elég egyediek...pl nem ugyanaz a fétis meg ilyesmi, akkor miért ne válogathatna azok között akik ugyanolyanok kivéve a kinézetet?
nov. 16. 21:57
24/43 anonim válasza:
Görögországban találtam a páromra..Össze sem hasonlítható a magyar férfiakkal.
nov. 16. 22:20
25/43 anonim válasza:
24
Köszönöm minden magyar férfi nevében! Eddig eltévedve kerestem hol a helyem, avagy ott hibáztam hogy egy görög nőt kellett volna keresnem párnak. Össze se lehetne hasonlítani a magyar nőkkel.
nov. 16. 22:33
26/43 anonim válasza:
A magam nevében beszéltem. És szerintem Magyarországon lakik elég nő akik mondjuk megcáfolhatjak a véleményem. Én egy nagyon kicsi arány vagyok...
nov. 16. 23:23
27/43 anonim válasza:
21 Milyen fajta filmek és milyen zene? Mert vannak elég rosszak is, azok iránt érdeklődni nem előny hanem hátrány, viszont a jók azok előnyösek, de mindenkinek más jön be. Csak mondjuk én azt tapasztaltam hogy nem nagyon szeretnek sokan konkrétumokról beszélni, inkább csak sírni. Ti is tapasztaltatok ilyet?
nov. 17. 01:14
28/43 anonim válasza:
A sírást? Hát abszolút :D Bár ha a gyakoriból indulunk ki, itt sokszor meg is adják hozzá az alapot az úgynevezett ismerkedős emberek xd
nov. 17. 09:44
29/43 anonim válasza:
Nem te vagy a béna, tényleg iszonyú nehéz egy normális párt találni. Sokáig tartott, amíg megtaláltam a mostani páromat és teljesen váratlanul ért a dolog. Egy vonaton ismerkedtünk meg. Egy fülkében ültünk és valamiért elkezdtünk beszélgetni. Ennek az lett a vége, hogy elérhetőséget cseréltünk és megbeszéltünk egy baráti találkozót. Egyértelmű volt, hogy nagyon egymásra hangolódtunk és később randi is lett belőle. Azóta már 3 éve a barátnőm.
28F
nov. 17. 13:42
30/43 anonim válasza:
Érdekes, hogy amikor egy nő ír ki egy ilyen kérdést, senki sem jön ide károgni, hogy "ne rinyálj", bezzeg ha egy férfi írná ki, már rég ízekre szedték volna a kommentelők, hogy mit picsog.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!