Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt intelligens,...

Vannak itt intelligens, művelt nárcisztikus pasik, akik ismerkednének egy borderline nővel?

Figyelt kérdés
25/N

nov. 14. 00:33
1 2 3 4
 31/40 anonim válasza:
29. Igen sokan ebben látják a megélhetésüket már tiktokon is youtube-on is gondolom, és elég sok olyan női vagy férfi reels jön be ahol nárcizzák a másikat olyanokért ami pont nem az. Vannak persze jók is.
nov. 17. 12:09
 32/40 anonim válasza:
Azért érdekel, mert elég aljas manipulátorok, és ha az emberek erről a részéről nem tudnak, nem ismerik hogy ilyen is van, akkor ők sikeresen is tudnak munkálkodni szinte bárki ellen. Főleg egy ilyen világban ahol egyre inkább ez terjeng, hogy a nőnek kell hinni. Még ha nonszensz a történet és életszerűtlen, akkor is, csak mert nő. Mert nyilván köztük nem lesz olyan, aki ezzel visszaél, vagy mondjuk totál személyiségzavaros. Miközben a rejtett/sérülékeny nárcizmus főképp a nőkre jellemző, az ő ágazatuk. Több figyelmet kellene kapjanak az ilyen esetek is.
nov. 17. 12:11
 33/40 anonim válasza:
Igen sok az ilyen. A nárciknak is van netük, látják hogy ez most megy, harapnak rá az emberek, jó lejáratás nárcizni, és nyilván bevetik ezt is. Sok van akin látszik hogy ő a hunyó. Nő is férfi is lehet nárci, mindegy a nemük.
nov. 17. 12:13
 34/40 anonim válasza:
Egyébként elég sok embert lehetne nárcizni manapság, ott cseszik el hogy összemossák a nárcisztikus személyiségjegyeket a tényleges személyiségzavarral. A jegyek azok magukban sajnos egyre jobban terjednek, ide vezetett a túltolt kapitalizmus és fogyasztói társadalom, ahol elhitették hogy minden az egyén, akinek minden jár, mindenki más csak eszköz hozzá, akik nem számítanak, csakis ők. Valahol ez kódolva volt a nyugati társadalomban, hogy felüti majd a fejét. Egyfajta epidémiaként. De azért a valódi személyiségzavarosok száma jóval kevesebb, mint akit lenárciznak. Az egy súlyosabb dolog, és nagyon fiatalon alakul ki.
nov. 17. 12:13
 35/40 anonim válasza:

"Főleg egy ilyen világban ahol egyre inkább ez terjeng, hogy a nőnek kell hinni"

De azért te egy kicsit magadba nézhetnél, ha képes vagy rá, mert ez azért elég erős jel, ha valaki egy egész nemben ellenségképet lát.

nov. 17. 12:15
 36/40 anonim válasza:
Én képes vagyok rá, és vajon te? Hogy jön ide az egész nemben ellenségkép? Szerinted az nem kirekesztő és előítéletes, ha az lett a jelenkori trend, hogy minden esetben a nőnek kell hinni? Akkor is ha érződik hogy teljesen valótlanság? Csak azért mert nő? Mintha egy nő nem lehetne hazug, személyiségzavaros, manipulatív. Sőt, ez a narratíva pontosan olyan, mintha a férfi meg nyélből bűnös lenne, csak azért mert férfi. Hiszen minden esetben a nőnek kell hinni. Kicsit sem érzed hol a hiba az ilyen trendekben? És hogy hova vezet ez az egész?
nov. 17. 14:34
 37/40 anonim válasza:
És hogy félreértés ne essék, én annak hiszek jobban, akinek hitelesebb, életszerűbb a története. Nemtől függetlenül. Pont akik elvárják és terjesztik, propagálják hogy a nőknek kell hinni minden esetben, azok a legnagyobb szemellenzős, kártevő figurák.
nov. 17. 14:36
 38/40 anonim válasza:
Ha a közelben laksz, igen, nekem ez bejön :)
nov. 21. 18:29
 39/40 anonim válasza:

Én border vagyok. A mostani párom nárci.

Most akarok kilépni a kapcsolatból mert idegileg egészségileg mentálisan ahogy csak lehet tönkre mentem ebben a pár évben.

Nem tudom miért akarod magad önállóan tudatosan tönkretenni.

Ha nem lennél bordi akkor is kicsinálna egy nárcisztikus.

dec. 7. 20:26
 40/40 anonim válasza:
Igazából egymást csinálják ki a végefelé, kölcsönösen, hosszútávon.
dec. 7. 22:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!