Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt intelligens,...

Vannak itt intelligens, művelt nárcisztikus pasik, akik ismerkednének egy borderline nővel?

Figyelt kérdés
25/N

nov. 14. 00:33
1 2 3 4
 1/37 anonim válasza:
Hjjjj, én már ledobtam a nárci énemet, de egy mentális beteg nő visszahozhatja... ha gondolod 😂
nov. 14. 00:40
 2/37 anonim válasza:

Ha ez a kerdés most komoly szörnyet halok abban, hogy emberek mennyire könnyen veszik a személyiség zavart. És mennyire nincsenek tisztában mennyi kárt sérülést kepes okozni egy ember életében. Ez nem egy játék. Tűnhet menőnek. Magabiztosak akarizmatikusnak tűnnek igen. De mellette ott van a folyamatos manipulálás érzelmi bántalmazás lekicsinylés és az hogy ez újra és újra. Lehet lesz közben egy két szép szó egy bocsánat elbüvül megint aztán mintha folytatódna előlről sosem változik te sosem leszel nála fontosabb. Ha te rosszul vagy akkor is ő lesz a rosszabbul.

Remélem egyszer megtanulják az emberek mennyire nem egy játék ez az egész

nov. 14. 01:09
 3/37 A kérdező kommentje:
2# diagos border vagyok és volt már nárcisztikus párom, tudom, mivel jár.
nov. 14. 01:15
 4/37 anonim válasza:

Ha tudod nem akarnád akkor sem, hogyha borderline-os vagy. Lehetett izgalmas neked. Gondolhatod azt, hogy nem érdemelsz jobbat (de ez nincs így).

Ha tudod, hogy az vagy van diagnizised akkor eljutottal addig hogy elmenj pszchiológushoz ami egy nagy lépés. És meg lehet tanulni normális eletet élni borderline-os személyiségzavarral is sőt. Azt olvastam valahol ez 30-40 éves kor között enyhül a zavar. Szóval ha idáig eljutottal miért akarod tönkretenni az életed azzal hogy összejössz egy olyannal aki belőled a legrosszabbat hozza ki ráadásul sosem tudod megváltoztatni megmenteni( mindenki csak magán tud segíteni máson csak akkor ha akarja a változást). De ez egy nárcisztikusnál még annál is nehezebb még a pszchiologusoknak is. És nincs teljes kigyógyulás. Ez ne tekintsd kihívásnak se, mert nem éri meg tönkre menni azért, mert mást akarsz megmenteni aki nem is akar változast.

És ha borderlineos vagy tudod hogy szélsőségeken mozogsz egy nárcisztikus képes ezeket a szélsőségeket egy perc alatt kiváltani belőled. És ronthat is a helyzeteden.

nov. 14. 01:45
 5/37 anonim válasza:
Komoly kapcsolatot keresel,vagy beszélgetni is szeretnél?
nov. 14. 07:50
 6/37 anonim válasza:

Én is már évek óta próbálom lefele építgetni a sötétebb énemet. Átérzem nagyon is amit a kérdező keres, és most újra megélni szeretne. Csak az a baj, hogy sokszor a legrosszabbat hozzátok ki olyankor egymásból. Még ha az extrém intenzív érzelmek miatt nagyon is élmény megélni, akkor is sajnos toxikus a dolog. És egy szinten túl annyira el fog romlani a kapcsolat a sokadik balhé után, hogy már egyre inkább nem lesz visszaút. Tényleg elemi vonzás van olyankor, csak ugye milyen áron. Héjanász az avaron, közben meg az élet elrohan mellettetek, észre se veszitek, annyira egymást ölitek/imádjátok, mikor épp mi van terítéken.

Azért meg kell kérdezzem mert nem hagy nyugodni a kíváncsiság. Egy 10-es skálán milyen mértékben érinthet téged a borderline, kedves kérdező?

nov. 14. 09:17
 7/37 anonim válasza:
Merre laksz?
nov. 14. 09:27
 8/37 anonim válasza:

Uram isten 😞

Nekem idén majdnem az életem ment rá egy utolsó mocskos pszichopata nárcisztikus féregre 😞

nov. 14. 10:10
 9/37 anonim válasza:
Hát utólag nagyon divatos köpködni meg férgezni őket. Közben nagyon sok esetben a nő tudja mivel áll szemben, és az vonzza, attól olyan fene mód boldog, sőt nagyon sokan élvezik is azt a fajta dinamikát. Meg szintén nagyon sokan vállalhatatlan dolgokat húznak be ellene a kapcsolat alatt is, meg után is. Csak erről már nem illik beszélni. Szerencsére a nárcizmus lett az egyik legnagyobb modernkori szitokszó, démonizálva vannak, bárkire ráhúzzák, így teljesen hibátlan, ártatlan, sőt áldozat képében tetszeleghet a sokszor ugyanúgy, vagy akár még durvábban személyiségzavaros, szintén bántalmazó hölgyemény is.
nov. 14. 10:14
 10/37 anonim válasza:

Mikor először vagy benne, még fogalmad sincs mivel állsz szemben.

És ha a kérdező tudja, mégis erre vágyik, akkor eddig nem gyötörték meg eléggé.

nov. 14. 10:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!