Férfiakkal ismerkednék (37-42 év), itt vagytok?
Figyelt kérdés
Csak őszinte és komoly kapcsolatot keresőkkel beszélgetnék.tegnap 15:50
1/12 anonim válasza:
Kiestem. Nem keresek csak programokhoz, utazáshoz partnert.
Várost írhatnál. Úgy könnyebb lesz találnod.
tegnap 16:02
2/12 anonim válasza:
30 vagyok, szóval gondolom kiestem. Kár, pedig szívesen megismerkedtem volna egy olyan nővel/férfival aki vagy akar gyereket, vagy nem. Aki vagy közel lakik, vagy nem. Aki vagy korban hozzám illik, vagy nem. Akivel vagy vannak közös érdeklődési köreink, vagy nincsenek.
Szóval jó lett volna megismerkedni egy ilyen emberrel, aki ismerkedne, de nem tudni róla semmit. Lehet, hogy igazából panda maci. Mondjuk az még jobb is lenne, mint az ember.
tegnap 16:19
3/12 A kérdező kommentje:
Nem jelöltem meg várost, mert olyan élethelyzetben vagyok, hogy ha komolyra fordul a kapcsolat, simán költözöm! :-)
tegnap 16:32
4/12 anonim válasza:
És te ki vagy, mi vagy, merre élsz, milyen hobbijaid vannak? Egyszerűen nem hiszem el, hogy elvileg felnőtt emberek annyira életképtelenek, hogy legalább pár sort írjanak magukról. Hányinger az egész, már marhára unom, hogy semmitmondó kérdéseket böfögtök ide, aztán annyiból áll számotokra a "beszélgetés", hogy tőmondatokban reagáltok, és azt várjátok, hogy a másik ember szórakoztasson titeket.
tegnap 16:32
5/12 anonim válasza:
Na, én egy olyan embert keresek, mint a 4-es válaszoló, csak legyen született nő. Bár adott volna az Isten a férfiaknak pinát, annyival boldogabbak lehetnénk..... 😂😂😂
tegnap 16:37
6/12 anonim válasza:
Ne szidjátok. Ő legalább próbálkozik.
A legtöbb nő csak várja a csodát.
tegnap 16:46
7/12 anonim válasza:
Igazad van hatos! Én is csak azért vagyok mérges, mert a magam 30 évével kiesek a célcsoportból. 🥺️ Pedig olyan szempontból cuki a hölgyemény, hogy még költözne is ha meglenne a megfelelő ember. Remélem vagy összejön neki, vagy lejjebb viszi a korhatárt és lehet esélyem nekem is. 🤗
tegnap 16:51
8/12 anonim válasza:
Még azt sem tudjátok, hogy nő-e a kérdező, de ti már itt lihegtek. :D Ennyi simpelést...
tegnap 16:54
9/12 anonim válasza:
Oohh, hajszál híján, de kiestem, 44 éves vagyok! :( Kár, mert a szándékom egyezik a kérdezőével!
tegnap 17:03
10/12 anonim válasza:
2 év múlva irok:)
tegnap 18:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!