Miért csak a csúnya lányoknak jövök be?
Mert ilyen az élet.
Már Laár Bandi is megénekelte:
"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem."
A szép csajok általában Mr. Tökéletes-re nyomulnak. A kevésbé szépek pedig azért nyomulnak rád, mert úgy vélik a szintükön vagy (vagy picivel felette).
Ha arra vágysz, hogy a szép csajok is kergessenek, akkor bizony ki kell emelkedned a nagy átlagból (nem csak külsőleg, de személyiségben is).
Viszont ha nem akarsz változtatni és sikerre törni, az is egy opció. Idővel majd lehet visszasírod a 'dagi' és 'csúnya' lányok közeledését.
Lehet a személyiséged miatt. A szép lányok a jobbakat keresik.
Amúgy a csúnya, dagi lányok szinte mindenkinél bepróbálkoznak, hátha összejön nekik valaki.
Mint mondtam szép lányokkal is ismerkedek, voltak is szép barátnőim. Csak nem értem mi ez a nyomulás a csúnyáktól, már tényleg majdnem az esküvőt szervezik.
Nem a férfi választ, hanem a nő. Vannak kivételek, lásd lejjebb. Fontos megjegyezni, hogy ezek kifejezetten a képes társkeresőkre vonatkoznak:
Csúnya férfi: nincs match, sehol senki
Átlagos férfi (amilyenek ti is vagytok): egy, max kettő csúnya nő kedvel
Átlag feletti férfi: csúnya nők hárem (válogathat) + nagy ritkán egy átlag feletti nő becsúszik
Király kategóriás férfi (180+, hollywood-i/modell arcszerkezet, tökéletes fogsor, haj, bőr, atletika, karizma, egzisztencia átjön a képeken): szép nők hárem (válogathat), átlag és csúnya nők hárem (válogathat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!