Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért csak a csúnya lányoknak...

Miért csak a csúnya lányoknak jövök be?

Figyelt kérdés
Főleg a dagik meg az olyan lányok nyomulnak rám nagyon, akiknek nem véletlen hogy nem volt még barátjuk... Pedig se dagi se csúnya nem vagyok

okt. 13. 14:23
1 2
 11/20 anonim válasza:
Amúgy azt mondja szép lányoknak is bejön akkor meg értelmetlen a kérdés :D
okt. 13. 15:55
 12/20 anonim válasza:

Mert ilyen az élet.

Már Laár Bandi is megénekelte:

"Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,

Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.

Ki érti ezt? Ki érti ezt? Én nem."

okt. 13. 18:35
 13/20 anonim válasza:

A szép csajok általában Mr. Tökéletes-re nyomulnak. A kevésbé szépek pedig azért nyomulnak rád, mert úgy vélik a szintükön vagy (vagy picivel felette).

Ha arra vágysz, hogy a szép csajok is kergessenek, akkor bizony ki kell emelkedned a nagy átlagból (nem csak külsőleg, de személyiségben is).

Viszont ha nem akarsz változtatni és sikerre törni, az is egy opció. Idővel majd lehet visszasírod a 'dagi' és 'csúnya' lányok közeledését.

okt. 13. 23:15
 14/20 anonim válasza:

Lehet a személyiséged miatt. A szép lányok a jobbakat keresik.

Amúgy a csúnya, dagi lányok szinte mindenkinél bepróbálkoznak, hátha összejön nekik valaki.

okt. 14. 06:48
 15/20 A kérdező kommentje:

Mint mondtam szép lányokkal is ismerkedek, voltak is szép barátnőim. Csak nem értem mi ez a nyomulás a csúnyáktól, már tényleg majdnem az esküvőt szervezik.

okt. 14. 10:07
 16/20 anonim válasza:
Én pl. Badoo-n tapasztalom rendszeresen ezt. Nem vagyok jóképű, de ronda sem. Hatvanegynéhány kilós vagyok, szóval finoman fogalmazva sem nagydarab. Ehhez képest amikor jön az értesítés, hogy valaki megnézett, más elfog a félelem. Nagyrészt cigók vagy nálam kétszer nagyobb darab nők lájkolnak, esetleg olyanok, akik 30-asként 50-nek néznek ki, de átlagosak még véletlenül sem jelölnek meg/vissza. Rengeteg átlagos nőt megnéztem, megjelöltem, lájkoltam társkeresőkön, de alig 1-2 reagált. Holott ha pl. Badoo-n én értesítést kapok arról, hogy valaki megnézett, akkor valószínűleg nekik is értesítést kell kapniuk. De a nők mindig csak felfelé kaparnak, már az átlagosak is teljesen el vannak szállva maguktól.
okt. 14. 22:02
 17/20 anonim válasza:
#16-os: ugyanezt erzem, amirol a kerdezovel irtok. Atlag csajokra celzok, de ok skippelnek. Viszont olyanok meg irogatnak, akiket meg bottal sem... :(
okt. 17. 15:04
 18/20 anonim válasza:
#17: De azért a férfiaknak vannak extra igényeik, és "természetesen" "minden pasi csak a magamutogató nőket veszi észre, az átlagosakat nem"... És a sok hasonló női okosság. Nekem soha nem kellettek a műmellű, műszájú cicababák, de még azoknál sem igazán szoktam próbálkozni, akik nem műnők, de az átlagnál szebbek, hiszen valószínűleg nem sok esélyem lenne náluk. Aki pl. társkeresőn tengerpartos, luxuséttermes, konditermes fotókkal pózol, jórészt szintén esélytelen nálam. Átlagos nőket szoktam kiszemelni, olyat is megjelöltem, aki már szarkalábas volt, olyat is, aki nem 40 kilós, olyat is, akinek gyereke van, de kb. semmi. Ma már gyakorlatilag minden nő királylánynak képzeli magát, és azt hiszi, hogy marhára egyedi és különleges, mert hozzászoktak ahhoz, hogy mindenki csak őket ajnározza, a nők csak magukat mutogatni járnak a közösségi oldalakra, semmilyen értelmes fotót sem tudnak feltölteni, csak ilyen szelfit, olyan szelfit, most ilyen ruhában vagyok, most alig van rajtam ruha stb., és rengeteg simpelést kapnak, így persze, hogy elszállnak maguktól. És ha már sok férfinak vannak rossz tapasztalatai, akkor azok mögött csak van valami igazság. Egyébként meg az ismerkedéseim során sokszor pont az átlagos csajoktól kaptam a legbunkóbb, legmegalázóbb dolgokat, szóval még az sem igaz, hogy a topmodellek gonoszak, bezzeg az átlagos nők kisangyalok, és mennyire értékelik az átlagos, normális férfiakat. Hát nem. Szerintem az is baj, hogy a mai nők szemében nem ugyanazt jelenti az átlagos férfi fogalma, mint akár 20-30 évvel ezelőtt. Most az átlagos férfi valószínűleg egy legalább 180-190 cm magas, szálkásra gyúrt, borostás, napszemüveges, jól szituált, menő csávót jelent, de persze ennél csak még magasabbak lehetnek az igények, alacsonyabbak nem. És persze a nők el is hiszik, hogy nekik alanyi jogon jár a tökéletes pasi, és ha bármi apró hibát is felfedezni vélnek a másikban, máris dobják őt, hiszen tudják, hogy száz másik közül válogathatnak. A 16-os voltam.
okt. 20. 09:57
 19/20 anonim válasza:
Frissítés: mai eset. Badoo-n jött egy értesítés, hogy egy csaj rám szavazott. Nézem az adatlapját, van fent vagy két képe, a testéből kb. semmi sem látszik. Olvasom a bemutatkozását, írja, hogy 85 kiló, és nem is akar lefogyni. Én meg kb. 61-62 kiló vagyok... No comment. Nem tudom, az ilyenek mit gondolnak, ez kb. olyan, mintha én valami topmodellel akarnék kezdeni. Másrészt ha ő most harmincvalahány évesen 85 kiló, akkor mi lesz később? 50 évesen már 100 kiló lesz? Mert általában nem fogyni szoktak az emberek az életkor előrehaladtával, a nők nagy része meg szülés után elhagyja magát, hogy "jó leszek én már kövéren is, úgyse fog lelépni a pasim, mert ott a gyerek".
okt. 26. 18:39
 20/20 anonim válasza:

Nem a férfi választ, hanem a nő. Vannak kivételek, lásd lejjebb. Fontos megjegyezni, hogy ezek kifejezetten a képes társkeresőkre vonatkoznak:

Csúnya férfi: nincs match, sehol senki

Átlagos férfi (amilyenek ti is vagytok): egy, max kettő csúnya nő kedvel

Átlag feletti férfi: csúnya nők hárem (válogathat) + nagy ritkán egy átlag feletti nő becsúszik

Király kategóriás férfi (180+, hollywood-i/modell arcszerkezet, tökéletes fogsor, haj, bőr, atletika, karizma, egzisztencia átjön a képeken): szép nők hárem (válogathat), átlag és csúnya nők hárem (válogathat)

okt. 27. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!