Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak nem vonzó, igénytelen, csúnya, buta, lusta, bunkó lányoknak jöttem be, de már nekik sem, az azt jelenti, hogy minden szint alatt vagyok?
A lányokkal szinte semmilyen kapcsolatom nincs. Persze igen, találkozom velük, akár dolgozom is velük együtt, de amúgy semmilyen kapcsolatom nincs velük. Nem kedvel egyik sem úgy, mint fiút. Persze vannak, akikkel kijövök, de ők emberként kedvelnek, és nem úgy, mint egy fiút. Több számomra ideális lánynál is próbálkoztam, de mind elutasított. Volt egy olyan visszautasítás is, amikor a lány rendkívül kegyetlen volt, és rettenetesen lealázott, illetve a becsületem rettenetesen a földbe döngölte. Régebben volt néhány (de tényleg néhány) lány, akiknek látványosan bejöttem, de ők rendkívül buták, lusták, igénytelenek, bunkók, illetve egyáltalán nem szépek, vonzók voltak. Egyébként már nekik se kellenék.
Ez az egész történet rendkívül aláásta az önbizalmam és az önbecsülésem.
Ez vajon azt jelentené, hogy én minden szint alatt vagyok, és soha nem lehet barátnőm, mert undorító vagyok?
Ha ennyire igénytelenül keresgélsz, akkor ne csodálkozz. Attól, hogy valaki ronda, kövér, bunkó, még ugyanúgy a lehetö legjobb partnert keresi, nem a legrosszabbat.
HA te ilyenek között keresgélsz, ezzel "leértékeled" magad, ami meg értéktelennek látszik, az senkinek sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!