Igénytelen, csúnya a szedetlen szemöldök?
Nem sminkelem magam. Természetes vagyok. 12 éves korom óta szedetem/szedem a szemöldököm, de sosem tálaltam meg azt a formát, amit én szerettem látni magamom, egyszerűen nem tetszik, ha formát adnak neki.
Modell szeretnék lenni, de úgy hiszem,hogy az ilyen apró változtatások ebben megakadályoznak.
Gyorsan nő a "szőröm", egy-két nap alatt előbújik. Sajnos olyan genetikát örököltem, hogy babaszőr van az arcomon.. Pajesz?! Folyamatosan gyantázom, de elkezdett mitesszeresedni,kipattogni tőle a bőröm, pedig reggel-este tisztítom meg az arcom. Őszintén, elegem van abból, hogy a hétköznapjaim a gyantázás, a szőrtelenítőkrémezés, az epilátorás nehezíti meg.
Igényes nő vagyok. Nagyon remélem, hogy ezek a szépségdeffektek és a szedetlen szemöldök ad egy karaktert/védjegyet nekem. Hisz mindenkinek jól áll a természetessége, nem?
Mi erről a véleményetek?
Attól függ hogy milyen a formája és nagysága a szedetlen szemöldöködnek.
Ha nem 10 cm vastag, nincs lenőve a szemgolyódig és nem ér össze a kettő szemöldököd,akkor szerintem nincs miért aggódnód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!