Igénytelen vagy csúnya lenne a hosszú haj?
Hosszú, fokozatos, fenék alá érő hajam van. Igaz, hogy egy ennyire hosszú hajnak megvan a maga hátránya is, én viszont szeretem. A környezetemben többen mondják, hogy ez már nem szép, igénytelen és hogy vágassak belőle, mert akkor az utcán is kevesebben fognak megbánulni vagy leszólítani a hajam miatt. Nektek mi erről a véleményetek?
Én úgy gondolom, hogy igénytelennek egyáltalán nem mondható a hajam, mert ápolt, fényes és nem töredezett.
Szerintem nem igénytelen! Nekem is fenékig érő hajam van. Én évente egyszer járok fodrászhoz kb. Gyorsan is nő és a körmöm is , ez genetika. Mindig megjegyzik , hogy azóta sokat nőtt a hajam mióta utoljára találkoztam vkikkel xd. Gimis koromban is nagyon hosszú volt és egy random néni az utcán azt mondta h milyen szép hosszú:D . Most picit elvan törve a vége(festés miatt, korábban sose festettem) de tervezek fodrászhoz menni, picit vágatni belőle és újra növeszteni.
(ráadásul a páromnak is bejön a hosszú haj :))
Kollegámnak még ennél is hosszabb haja van és ő se igénytelen, fiatal nő és csinosan öltözködik.
Lehet. Ennyire hosszú tényleg sokakon nagyon fura, mert általában olyan ősemberes :) A te hajad ettől még lehet szép, azt nyilván nem láttam :)
De úgy általában nekem is inkább a derékig érő tetszik.
Én sem értem. Kikérted a tanácsunkat, mindenki leírta, hogy rövidebb jobb lenne. Ha derékig levágatod, azon mit lehet megbánni? Tényleg nem lenne legalább igénytelen.
Egyébként a haj vékonyodik, ha te nem is látod a tiéden, hidd el, az évi 1 hajvágás nem elég neki. 3-4 havonta ajánlott az aljából vágatni.
HAHAHAHA IRIGYEK
Mert akinek rövid, az hosszút akar, akinek göndör az egyeneset, akinek egyenes az hullámosat.
Ha ápolod nem igénytelen. A töredezést persze le kell vágni, mert akkor a hajad nem nő igazából és a "halott" részeibe próbál táplálékot juttatni, de gondolom ezt már hallottad sokszor. Amúgy egyik barátnőmnek is fenékig érő haja van/volt és szerintem gyönyörű. Én is növesztem és csak a töredezést vágom le ha már nagyon gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!