Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Férfi hosszú haj festése?

Férfi hosszú haj festése?

Figyelt kérdés

Nem extrém színekre gondolok. Erősen hullámos, erős szálú világos-középbarna hajam van, kb a vállam alá 20 centivel ér.

Nagyon szeretem a fekete hajat, de azért sok minden tart vissza is. Egyik az, hogy nem szeretnék túl sokat a festéssel foglalkozni, mivel (normál esetben) heti kétszer mosok hajat, de azt se szeretném hogy igénytelenül fakó legyen. Illetve az arcszőrzetem sötétbarna/picit feketés, nem állna furán fekete hajjal?

Mit gondoltok?

2020. ápr. 13. 15:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jo, a sötétbarna arcszőrzettel annyira nem üt el.
2020. ápr. 13. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyelőre ne akarjál olyan művi feketét, amiről süt, hogy az nem lehetsz. Hanem azt a normál sötétet, ami a mediterránumban természetes. Nem polgárpukkasztani kell, mint egy lázadó tininek, hanem jól kinézni.

Ha kisebb a különbség, akkor a lenövés és a fakulás sem ordít annyira. Ja, igen: szemöldököt is hozzá kell festeni, ha nem akarod hogy jókat röhögjenek rajtad. Én például elég konzervatívnak számítok ilyen téren, nem vagyok vevő arra, ha valakinek eltérő színű egyik-másik. Meg aztán ha a szeme, bőre se nagyon illik hozzá, csak pojácát csinál magából. Szeretem a feketét, nem mondom, hogy ne csináld, de azért akármilyen skandináv gyerek nem bírja el ezt a színt, maradjuk annyiban.

2020. ápr. 14. 06:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Kedves második! Nekem eleve fekete a szemöldököm és szőke a hajam. Akkor én is festéssem? Mi ezen a nevetni való?
2020. ápr. 18. 09:34
 4/4 A kérdező kommentje:
2-esnek, azt akartam mondani mint a hármas, hogy nem mindenkinek ugyanolyan. Egyébként a szemöldököm pl nagyon sötét.
2020. ápr. 19. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!