Hosszú haj esetén a haj súlya miatt elkezdhet kopaszodni valaki? Elkezdhet ritkulni emiatt a haj homlok tájékon? Mit lehet tenni ez ellen?
Nekem a fodrászom azt mondta, hogy a napi szinten (erősen) hátra fogott haj miatt tényleg ritkulhat.
Azt nem hiszem, hogy a haj hossza ezt befolyásolná.
Csak mert a fodraszom még pár hónapja azt mondta, hogy mivel hosszú erősszálú és sok hajam van ezért a súlya miatt elkezdhet idővel felfutni a homlokom. Én nem teljesen tartom ezt releváns információnak de azért eléggé megijedtem. Ez is butaság akkor? Olyat én is hallottam már, hogy a sok erős copfba fogás miatt elkezdhet ritkulni, de a fodrászom konkrétan a haj hosszúsága miatti súlyról beszélt. Vélemény?
21/F amúgy.
Ez butasag:)
Nekem combig ero, baromi eros szalu hajam van. Sokszor van fonatva (fodrasz altal), semmi baja. Pedig nem most nott meg 😂
Ne aggodj, a sulya miatti legnagyobb gondom a fejfajas, de az is csak amikor mar tobb napos zsiros.
Szerintem is inkabb genetika kerdese a hajhullas, nem hossz/vastagsag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!