Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a csúnya lányoknak van barátjuk?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés van, és légyszi ne szedjetek szét ezért a kérdésért, de tényleg kíváncsi vagyok, hogy mi lehet ennek az oka.
Régóta figyelem a párokat a környezetembe, és azt látom hogy szép, 10/10-es lányok egyedül vannak, a nem túl szépeknek/igénytelenebbeknek pedig szinte mind van párjuk.Tudom, hogy a szépség relatív, de azért szerintem mindenkinek hasonló az elképzelése a szépségről valamilyen szinten.
Magamat olyan közepesnek tartom, nem a legcsúnyábbnak, de szépnek sem különösen, bár a visszajelzések sokkal pozitívabbak rólam.
Viszont a magénéletem messze nem a legsikeresebb a szakításom óta.
Azt is tudom, hogy a belső fontosasbb, ezt igyekszem is fejleszteni magamban, de szerintem a külső is azért fontos szerepet játszik. Ezért érdekel, a csúnyább lányok mit csinálnak jól,mi az amivel vonzóvá válnak?
Ahogyan a közmondás mondja: "Minden zsáknak aakd foltja."
Akit Te csúnyának látsz, az másnak éppen tetszhet is. Nem minden a jó testalkat és a szép arc, szép haj. Az is kell, hogy tetsszen a viselkedése, a megnyilvánulása, a belső énje.
"azt látom hogy szép, 10/10-es lányok egyedül vannak"
. Én nem ezt látom.
Ugyanakkor sok magányos, nem szép lányt látok.
,,Tudom, hogy a szépség relatív, de azért szerintem mindenkinek hasonló az elképzelése a szépségről valamilyen szinten."
Egyik állításod üti a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!