Kisdork1 kérdése:
Ha egy fiú rámír, hogy ismerkedni szeretne, de én nem szeretnék, akkor melyik a jobb választás?
Figyelt kérdés
Ha meg sem nyitom az üzenetét és nem írok vissza, vagy ha visszaírok és elutasítom? Úgy érzem visszaírni egy felesleges kör és talán kicsit kínossá is teszi a dolgokat, ugyanakkor nem akarok bunkó lenni, hogy vissza se írok. Srácok ti melyiket preferálnátok?okt. 6. 07:20
41/44 anonim válasza:
Normális üzenetküldőnek is lehetnek hátsó szándékai, lehet hogy csak teszi a szépet, aztán kihasznál és lelép
okt. 8. 11:21
42/44 anonim válasza:
Én évek óta fel se nagyon lépek facebookra. Volt, hogy hónapokkal később láttam, hogy valaki ismerkedni szeretett volna. Nyilván akkor már inkább nem válaszoltam. El se merem képzelni, micsoda lusta beképzelt krva vagyok az itteni logika alapján :D
okt. 8. 11:51
43/44 anonim válasza:
En a tarskeresokkel vagyok igy, szeptemberben lattam hogy valaki márciusba irt 🤣
okt. 8. 11:57
44/44 anonim válasza:
micsoda értelmezési képességek. aztán sírás a lenézésért.
okt. 12. 07:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!