Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ha egy fiú rámír, hogy ismerke...

Kisdork1 kérdése:

Ha egy fiú rámír, hogy ismerkedni szeretne, de én nem szeretnék, akkor melyik a jobb választás?

Figyelt kérdés
Ha meg sem nyitom az üzenetét és nem írok vissza, vagy ha visszaírok és elutasítom? Úgy érzem visszaírni egy felesleges kör és talán kicsit kínossá is teszi a dolgokat, ugyanakkor nem akarok bunkó lenni, hogy vissza se írok. Srácok ti melyiket preferálnátok?

okt. 6. 07:20
1 2 3 4 5
 21/44 anonim válasza:

Én nem válaszolok senkinek, mert ha válaszolok hogy bocs nem, akkor elkezd rinyálni hogy de miért nem meg olyan jo lenne stb

Egyszerubb nem válaszolni

okt. 7. 07:05
 22/44 anonim válasza:

A nem válaszolás is válasz

Ha válaszol és visszautasít az sokkal rosszabb, akkor inkább ne is válaszoljon

okt. 7. 07:07
 23/44 anonim válasza:

Jobb egy határozott elutasítás, mint nem kapni választ.

Normálisan is meg lehet mondani neki, hogy nem szeretnél ismerkedni: "Szia! Aranyos vagy, hogy ismerkedni szeretnél velem, de ne haragudj, én nem szeretnék ismerkedni." Ennyi az egész.

okt. 7. 10:48
 24/44 anonim válasza:

Ez sokkal szarabb

Olyan mint amikor a csaj azt mondja hogy rendes vagy meg minden de legyunk csak barátok

Akkor inkabb ne is mondjon semmit

okt. 7. 11:02
 25/44 anonim válasza:
Aki kedves, udvarias, jól nevelt... vagyis kényszerét érzi, hogy mindig mindenkinek visszaírjon, az előbb-utóbb ott fogja hagyni az ilyen társkereső oldalakat. Mert öt embernek szépen udvariasan megfogalmazva visszaírni egy dolog, de mikor már ezredszer kéne, azt nem lehet cérnával. Így vagy úgy, de az ember fel fog vele hagyni.
okt. 7. 11:45
 26/44 anonim válasza:

Ha meg visszaírsz sokan úgy veszik mintha felhívás lenne keringőre hogy de csak 1x talizzunk, élőbe jobban nézek ki, vicces vagyok stb

Na ezért nem válaszolok soha

okt. 7. 12:05
 27/44 anonim válasza:
Nem egy nővel van a baj barmok,de ha egy fėrfi 15 évig a letiltást kapja az persze hogy nem tetszik neki
okt. 7. 12:24
 28/44 anonim válasza:

#21 igen, te vagy a tipikus kényelmes, lusta, bunkó pitsa!

Az csak kamu kifogás, hogy elkezdenek rinyálni.

Aki meg ezután mégis elkezdi, annak meg akkor utána már jogos, ha nem reagálsz többet, vagy tiltod.

#26 ugyanez pepitában.

Neked is egyszerűbb kifogást gyártani magyarázatként, mint egyenesnek lenni, és korrekten válaszolni.

#22, #24 a “nem válaszolás hogy lenne már válaszolás?

Ha “valami nincs” az neked = “van valami”?

Remélem oda szoktad írni, hogy beszari vagyok, ha nem igen a válaszod, akkor inkább ne válaszolj, mert belehalnék a visszautasításnak még csak a gondolatába is!

De azért aki nem ilyen kis puhapöts, hanem igazi férfi, az hagy kapjon már korrekt válasz basszus!

#27 ezt meg szimplán nem értem.

Aki letiltást kap sorozatosan, azzal lehet probléma.

Én letiltást csak elvétve kapok, ott tényleg azzal a nővel lehet valami probléma, de a többség szimplán luxusnak érzi, hogy válaszoljon, a fentebbi kamukifogások miatt többnyire, mivel soha sem szoktam illetlenül nyitni, és tolakodni sem.

okt. 7. 13:23
 29/44 anonim válasza:
#28: Már megszokhattuk, hogy a nők részéről csak elvárások és igények vannak, na meg sokszor kifogások. Elvárják, hogy ha írsz, akkor legalább normálisan, művelten tedd, ne sértsd meg őket, de te nem várhatod el, hogy ha már egyszer megtisztelted őket egy normális hangvételű üzenettel, akkor legalább egy "Ne haragudj, de ezért és ezért nem szeretnék veled ismerkedni" tartalmú választ kapj. Szóval te tiszteld őket, de nekik nem kell tisztelniük azt, hogy intelligensen, udvariasan kezdeményeztél.
okt. 7. 13:56
 30/44 anonim válasza:
A nem valaszolas ugy valasz hogy mivel nem ir vissza ezert azt jelenti hogy nem erdekled
okt. 7. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!