Ha egy fiú rámír, hogy ismerkedni szeretne, de én nem szeretnék, akkor melyik a jobb választás?
Én nem válaszolok senkinek, mert ha válaszolok hogy bocs nem, akkor elkezd rinyálni hogy de miért nem meg olyan jo lenne stb
Egyszerubb nem válaszolni
A nem válaszolás is válasz
Ha válaszol és visszautasít az sokkal rosszabb, akkor inkább ne is válaszoljon
Jobb egy határozott elutasítás, mint nem kapni választ.
Normálisan is meg lehet mondani neki, hogy nem szeretnél ismerkedni: "Szia! Aranyos vagy, hogy ismerkedni szeretnél velem, de ne haragudj, én nem szeretnék ismerkedni." Ennyi az egész.
Ez sokkal szarabb
Olyan mint amikor a csaj azt mondja hogy rendes vagy meg minden de legyunk csak barátok
Akkor inkabb ne is mondjon semmit
Ha meg visszaírsz sokan úgy veszik mintha felhívás lenne keringőre hogy de csak 1x talizzunk, élőbe jobban nézek ki, vicces vagyok stb
Na ezért nem válaszolok soha
#21 igen, te vagy a tipikus kényelmes, lusta, bunkó pitsa!
Az csak kamu kifogás, hogy elkezdenek rinyálni.
Aki meg ezután mégis elkezdi, annak meg akkor utána már jogos, ha nem reagálsz többet, vagy tiltod.
#26 ugyanez pepitában.
Neked is egyszerűbb kifogást gyártani magyarázatként, mint egyenesnek lenni, és korrekten válaszolni.
#22, #24 a “nem válaszolás hogy lenne már válaszolás?
Ha “valami nincs” az neked = “van valami”?
Remélem oda szoktad írni, hogy beszari vagyok, ha nem igen a válaszod, akkor inkább ne válaszolj, mert belehalnék a visszautasításnak még csak a gondolatába is!
De azért aki nem ilyen kis puhapöts, hanem igazi férfi, az hagy kapjon már korrekt válasz basszus!
#27 ezt meg szimplán nem értem.
Aki letiltást kap sorozatosan, azzal lehet probléma.
Én letiltást csak elvétve kapok, ott tényleg azzal a nővel lehet valami probléma, de a többség szimplán luxusnak érzi, hogy válaszoljon, a fentebbi kamukifogások miatt többnyire, mivel soha sem szoktam illetlenül nyitni, és tolakodni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!