Kisdork1 kérdése:
Ha egy fiú rámír, hogy ismerkedni szeretne, de én nem szeretnék, akkor melyik a jobb választás?
Figyelt kérdés
Ha meg sem nyitom az üzenetét és nem írok vissza, vagy ha visszaírok és elutasítom? Úgy érzem visszaírni egy felesleges kör és talán kicsit kínossá is teszi a dolgokat, ugyanakkor nem akarok bunkó lenni, hogy vissza se írok. Srácok ti melyiket preferálnátok?okt. 6. 07:20
31/44 anonim válasza:
#30 Ez baromság!
Az, hogy nem válaszol, amiatt is lehet, hogy még nem olvasta.
Vannak, akik hetekig sem nézik meg az üzeneteiket valamiért.
okt. 7. 14:17
32/44 anonim válasza:
Régebben válaszolgattam hogy bocs nem érdekelsz vagy bocs nem tetszel csak már beleuntam
okt. 7. 17:12
33/44 anonim válasza:
Kapjátok már be ezzel a nemválasz is válasz kamuval! A nem válasz az nem válasz, semmibe vagy nézve, és pont. És akkor az ember nézegesse napokon át, reménykedjen, égjen ki napról napra, mert derogál egyetlen tisztességes de elutasító üzenetet megírni? Ha elkezd pampogni rajta a másik fél, még mindig gond nélkül letilthatod ám! Meg ez hogy megírod a korrekt ismerkedős üzit, és akkor cserébe ennyire semmibe vesznek hogy még választ se kapsz rá, az szintén ritka nagy taplóság, hiába lett divatos manapság. Végül is van az a társadalmi osztály ahol köpködni és káromkodni is divatos sőt menő, de azért ne lefelé haladjunk már! Ezek a kifogások és általánosítások meg ritka szánalmasak. Ilyen alapon engem is becsapott egy nő, és megmagyarázom hogy ezért vagyok bunkó az összes többivel, meg ezért jogos ha csak ürítek beléjük majd eldobom, ja meg ezért hazudok nekik a cél érdekében, mert egykor nekem is hazudott egy nő. Bár aki nem akarja, úgyse fogja érteni, annyira az önzés meg leszaromság dívik manapság. Bezzeg ha neki lenne bánata vagy problémája, egyből megsértődne ha semmibe vennék :D Holott az lenne a legjobb, talán tanulna belőle hogy milyen érzés semmibe véve lenni.
okt. 7. 19:59
34/44 anonim válasza:
Volt hogy bejelöltem egy nőt,erre letiltott,volt olyanis hogy visszajelölt,ráirtam és utána tiltott szó nélkül
okt. 7. 20:01
35/44 anonim válasza:
#33 pacsi!
Szívemből szóltál!
okt. 7. 20:08
36/44 Dinnye2 válasza:
Rám már rengetegszer írtak így "ismerkedés" címen, de ezeknek a nagy többsége nem komplett (tisztelet a kivételnek), tekintve, hogy aki nem azért jár vkivel, mert beleszeretett, hanem akar valakit, hogy legyen valakije. Szóval engem már sokszor például lekurváztak, csak azért mert nem adtam meg azonnal, hogy hány éves vagyok, meg undorító videókat küldtek stb. Szóval meg se nyisd, mert csak hülyeség az egész! Ráadásul úgy még nem is bántod meg.
okt. 7. 22:37
37/44 anonim válasza:
36,egy hét alatt jönnek létre kapcsolatok,az elég a beleszeretésbe?
okt. 7. 23:50
38/44 anonim válasza:
Ha valaki 1 napig nem ir vissza azt ugy veszem mintha elutasitott volna
okt. 8. 07:14
39/44 anonim válasza:
Volt olyan hogy nem válaszoltam neki mert egesz nap nem tudtam megnézi a telefonom, aztan lehülyeku**vázott hogy válaszolni se tudok neki, nemhogy 1 napot, de még pár órát se bírnak ki
okt. 8. 09:15
40/44 anonim válasza:
És kit érdekel? Nekem meg randi előtt tünt el szó nélkül egy nő, előtte meg szerelmet hazudott, és hogy milyen jó lesz együtt. Aztán teljes ghosting rá nem sokkal. Sok sok hétnyi udvarlás, idő, figyelem és érzelem repült a kukába, hülyített és átvert. Most akkor az összes nő hazug és idióta? Ne higgyek nekik, dugjam meg őket, majd dobjam el, mert a múltban valaki kicseszett velem? Sőt többször is előfordult, mégse általánosítok. Ez csak aljas önfelmentés lenne ugyanúgy, mint a nem válaszolás mert vannak akik idióták. Na őket mossátok össze a tisztességes válaszokkal is, akik ugyanúgy ignorálva lesznek mások bűnei miatt. Ilyen alapon mivel jobb, mint az a férfi aki csak megdugja és eldobja a nőket, mert úgyis megcsalós k*rva mind? Arról nem is beszélve hogy sok nő ugyanúgy nem talál normális férfit, közben meg kiderül hogy ennyire ok nélkül válogat, hogy még a normális üzeneteket se nyitja meg? Nem csak a férfiakkal, de magatokkal is kitoltok.
okt. 8. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!